Destepti cu banii – quiz show Kanal D
Postul de televiziune Kanal D Romania va difuza o noua emisiune de tip quiz, intitulata Destepti cu Banii. Emisiunea va incepe duminica, 7 noiembrie, de la ora 15.

Emisiunea Destepti cu banii va fi prezentata de Gratiela Duban si Vladimir Draghia. In cadrul emisiunii-concurs, cei 2 prezentatori vor pune intrebari concurentilor din domeniul financiar. In fiecare editie va fi prezenta Nicoleta Deliu Pasol, reprezentanta a bancii BCR. Nicoleta Deliu este initiatoarea celui mai amplu program de educatie financiara din Romania, numit Scoala de bani.

In cadrul emisiunii Destepti cu banii, reprezentanta BCR va avea rolul unui „profesor de bani”. Profa de bani le va explica concurentilor si telespectatorilor cum sa gestioneze eficient fondurile financiare de care dispun.

Mod de desfasurare a emisiunii Destepti cu Banii
In fiecare editie a emisiunii se vor infrunta 2 echipe formate din cate 2 membri. Concurentii vor trebui sa raspunda la o serie de intrebari din domeniul financiar. Intrebarile si raspunsurile  sunt din domeniul  financiar ce se pot regasi in diferite situatii intalnite de orice persoana in viata de zi cu zi. Castigatorii fiecarei editii primesc 5000 de lei si calificarea directa in semifinala unde pot castiga 10.000 de lei. In finala emisiunii-concurs se vor califica doar 2 echipe unde pot castiga premiul de 25000 de lei.

Intrebarile din cadrul emisiunii vor fi formulate pentru toata lumea, astfel incat telespectatorii sa poata intelege informatiile si raspunsuri primite si sa le poata aplica, daca este nevoie, in viata reala. Emisiunea Destepti cu banii va fi o emisiune-concurs plina de informatii din domeniul financiar, din care se spera ca telespectatorii vor avea ce invata.

Destepti cu banii – quiz show Kanal D
Cei 2 prezentatori ai acestei emisiuni au mai participat la diverse emisiuni de-a lungul timpului:

  • Vladimir Draghia a castigat Exatlon in 2018, a participat la emisiunile Ferma vedetelor (Pro TV), Burlacul (Antena 1) si a jucat in serialul Narcisa salbatica.
  • Gratiela Duban este sotia lui Andrei Duban, a participat si ea la Survivor si Ferma vedetelor si este co-prezentatoarea emisiunii Se striga darul. Gratiela Duban este de profesie actrita, ea a jucat in filme precum: La bani, la cap, la oase; Ramai cu mine si alte productii cinematografice.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.