Abonatii Orange Romania Communications pot viziona posturile Discovery si Eurosport pe Orange TV Go
Operatorul de telecomunicatii Orange Romania a inceput de cateva zile sa se ocupe si de platforma de streaming Orange TV GO. In acest material vom detalia aceste modificari.

Dupa ce a semnat un contract cu Guvernul Romaniei pentru fuzionarea celor doua companii (Orange Romania si Orange Romania Communications), reprezentantii Orange Romania au semnat un nou contract de distributie a canalelor Discovery cu compania Warner Bros. Discovery si un nou contract BBC pentru distributia posturilor BBC News HD si BBC Earth HD.

Astfel, la finele anului trecut, canalele Discovery au reintrat in grila digitala a operatorului Orange Romania Communications, pe langa aceste canale in grila digitala a operatorului au intrat si alte canale in format HD.

In aceasta saptamana, Orange Romania a adaugat in aplicatia Orange TV Go posturile Discovery Channel, Animal Planet, ID Discovery, HGTV, Eurosport 1, Eurosport 2 dar si canalele BBC Earth, BBC News, Love Nature, Diva, F&H, FilmBox Extra,  E! Entertainment, Museum Channel, MyZen TV, Mezzo si MTV Global. Aceste posturi si multe altele pot fi vizionate si de abonatii Orange Romania Communications.

Abonatii Orange Romania Communications pot viziona posturile Discovery si Eurosport pe Orange TV Go

Pana in aceasta saptamana, posturile enumerate mai sus nu puteau fi accesate de abonatii Orange Romania Communications. Pe langa aceste modificari, in aplicatia de streaming Orange TV Go a mai fost efectuata o modificare. Operatorul a eliminat din grila Orange TV Go postul VTV. Televiziunea a fost eliminate pentru ca a devenit post regional (avea acoperire nationala), dupa ce pe 20 septembrie 2023 reprezentantii postului au solicitat catre CNA aceasta schimbare de licenta.

VTV se afla in grila digitala a operatorului Orange Romania, in grilele regionale Digi si a altor operatori de cablu mai mici.

Prin aceasta fuziune a celor doua companii, compania rezultata a devenit una dintre cele mai importante companii de telecomunicati din Romania. Orange Romania Communications detine si NextGen, operator care a introdus in decembrie anul trecut canalele Eurosport 1 si Eurosport 2, ambele in format HD, urmand ca in curand sa introduca si restul canalelor companiei Warner Bros. Discovery.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

8 COMENTARII

  1. 2 mici lămuriri, pentru ca nimeni să fie indus în eroare.
    1. Nu abonații oroc au primit acces în Orange TV GO la aceste posturi. Ei nu au acces DELOC la Orange TV GO. Aici e vorba de abonații Orange de pe fosta infrastructură Telekom. Adică cei care au contract cu Orange, dar au grila Telekom. Până acum câțiva ani, inclusiv aceste 2 grile erau puțin diferite.

    2. Citez:
    ,,In aceasta saptamana, Orange Romania a adaugat in aplicatia Orange TV Go posturile…”
    GREȘIT! Acele posturi au fost mereu acolo. Nu au băgat nimic, doar că până acum, abonații ORO INF T nu aveau acces la ele. Acum le-au decodat și pentru ei, la fel cum au lăsat și Prima 4k la liber pentru toți cei care îți fac cont.

  2. Singurele posturi la care nu este acces sunt urmatoarele:Davinci,TravelCh,Motorvision,Mezzo live, un minus ar fi ca nu au un TravelXp pe cablu existind se vad 146 de posturi aproape ca pe cablu.Daca stam si adunam extraoptiunile(max,adult,maghiar) chiar este ok cele 146