Digi 4k a fost criptat

Incepand de astazi, programul Digi 4k a fost criptat nemaiputand fi receptionat la liber, ci doar de catre abonatii la televiziunea RCS – RDS (Digi) care au optat pentru extraoptiunea Digi 4k. Pana astazi, toti abonatii care aveau televizoare 4k puteau receptiona postul Digi 4k, inclusiv abonatii Digi care beneficiau doar de televiziune analogica.

Extraoptiunea Digi 4k include doar programul Digi 4k si costa 5 lei pe luna. In plus, pentru a putea receptiona postul Digi 4k, primul program de televiziune 4k romanesc, avem nevoie de un televizor care 4k. Cu cateva zile inainte de criptarea programului Digi 4k, abonatii Digi au primit urmatorul mesaj prin care se promova acest program, mesajul fiind urmatorul „Pasiunea ta la rezolutie Ultra HD, exclusiv la Digi 4K! Traieste senzatii ca in mijlocul terenului de fotbal si urmareste meciuri din UEFA Champions League, UEFA Europa League, La Liga, Bundesliga si Formula 1”.

Digi 4k a fost criptat

Reamintim ca programul Digi 4k nu functioneaza prin decodoarele oferite de catre Digi, acestea nefiind capabile sa decodeze programul 4k de la Digi. Avand un decodor sau un televizor care nu este 4k cel mai probabil vom avea sunet pe programul Digi 4k insa nu vom avea imagine. Daca nu receptionam programul Digi 4k desi avem extraoptiunea necesara si un televizor 4k, atunci trebuie sa incercam o revenire la setarile din fabrica iar la operator trebuie sa selectam Digi. In plus, unii abonati reclamau ca nu functiona programul Digi 4k avand activata optiunea HDR, urmand ca dupa dezactivare optiunea sa fie functionala.

Daca in urma operatiunilor descrise mai sus tot nu avem imagine pe Digi 4k, trebuie sa verificam ca televizorul nostru sa suporte decodare HEVC, televizoarele mai noi ar trebui sa functioneze fara probleme insa televizoarele mai vechi pot intampina probleme din cauza incompatibilitatii HEVC.

Digi 4k a fost criptat

Digi 4k, primul program de televiziune 4k romanesc, difuzeaza transmisiuni 4k din Bundesliga, La Liga, Ligue 1, UEFA Champions League, UEFA Europa League. De asemenea, putem viziona documentare de tematici diferite, curse din Formula 1 si videoclipuri muzicale.

Activare extraoptiune Digi 4k

Pentru activarea extraoptiunii Digi 4k trebuie sa urmam unul din acesti pasi:

 • Sunam la serviciul de relatii cu clientii DigiTV la numarul 0314004000;
 • Ne logam pe site-ul Digi Romania si activam extraoptiunea Digi 4k;
 • Solicitam activarea Digi 4k pe pagina oficiala Facebook Digi Romania;
 • Solicitam activarea Digi 4k intr-un punct de prezenta Digi store;

Voi ce parere aveti de programul Digi 4k? Sunteti de acord sa platiti 5 lei pe luna pentru a-l receptiona?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

44 COMENTARII

 1. De ce in grila ce programe tv-lui meu nu apare nici un program 4K ? Sunt abonat la aceste programe de la lansarea lor, am tv 4K, iar abonamentul este achjtat la zi. Ma puteti ajuta ?

  • Si eu am aceeasi problema. Ati gasit vreo solutie?

   Am sunat la Digi crezand ca e din cauza ca in apartament nu am fibra optica. e inca cu cablu coaxial. Dar mi-au spus ca ar trebui sa mearga si asa. Mi-au zis sa incerc sa selectez la retea ‘Altele’ in loc de ‘Digi’. Dar nici asa nu merge.

   Am tot facut rescan la programe, am incercat si scanare manuala pe frecventa Digi 4K dar tot nu-mi apare Digi 4K sau Eurosport 4K in grila de programe.

  • Buna ziua, Digi 4k se poate vedea doar in reteaua de televiziune prin cablu Digi. La Digi IPTV este doar in teste pentru cativa abonati, nu este un serviciu lansat din punct de vedere comercial.

  • Digi 4k este codat, pentru a il putea receptiona aveti nevoie de un smart card/decodor care sa decodeze acest program. De asemenea, aveti nevoie sa activati extraoptiunea Digi 4k, pretul fiind de 5 lei pe luna.

 2. Am cumpărat un TV ultra 4k, n-ar trebui să am acceptul la câteva zile de verificare pentru acest program, fiind abonat RCS /RDS, să știu dacă merită abonamentul 5 lei?

  • Optiunea Digi 4k nu este disponibila in prezent gratuit pentru perioada de problema. Insa, puteti activa extraoptiunea Digi 4k pentru o luna si daca nu sunteti multumit, o puteti anula.

 3. NUUUUUUUUUU !!!!!Nu e drept, eu nu voi mai cumpara TV 4k si-i voi sfatui pe toti sa nu cumpere atat timp cat trb. sa platesti in plus pt.asta la compania de cablu !

  • Avand in vedere ca este un program detinut de ei si avand in vedere numarul redus de posturi 4k in Romania, nu vad o problema ca Digi 4k este intr-un pachet suplimentar. Ce-i drept, nu il am activat si nici nu as plati pentru el, dar aici e vorba de preferintele fiecaruia.

 4. Sambata 30 noiembrie si Duminica 1 decemdrie televiziunea Digi 4 k va fi la liber pentru toti abonati Digi care au un televizor compatibil 4 k si un smart cam digi

 5. Digi ofera extraoptiunea Digi 4k in mod gratuit timp de 2 zile pe 30 noiembrie si 01 decembrie 2019. Urmatoarele competitii vor putea fi vizionate in format UltraHD:

  Alaves-Real Madrid
  Formula 1 Abu Dhabi
  Atletico Madrid-Barcelona

 6. Buna ziua,
  Doresc sa va rog sa ma ajutati sa fac o analiza privind achizitia unui serviciu de televiziune. Mentionez ca locuiesc intr-un cartier residential din orasul Pantelimon si la momentul actual singura varianta existenta si instalata conform reglementarilor in vigoare este Telekom dolce prin satelit. de curand mi-am achizitionat un televizor de ultima generatie si Telekom ma plimba pe drumuri sa schimb driver-ul in mod gratuit, fara card inteligent, si prea putine optiuni HD sau 4K. Doresc sa stiu care varianta ar fi cea mai buna si ce presupune din punct de vedere tehnic: antena, decodoare, etc. As opta pentru un serviciu complet adica Televiziune cu card inteligent , 4k daca se poate si internet ca sa nu fie discutii de calitatea semnalului. Eu ma orientasem catre UPC ca avand si posibilitate de inregistrare 65 ore de filme. Nu stiu daca RCS RDS are aceste optiuni! Multumesc si astept o parere autorizata!

  • Buna ziua,
   In Romania partea 4k este foarte putin dezvoltata si nu aveti variante, cel putin nu variante care sa merite migrarea catre un alt operator. De exemplu, RCS – RDS are un singur program 4k, anume Digi 4k si este contra-cost.

  • Pentru activarea extraoptiunii Digi 4k trebuie sa urmam unul din acesti pasi:

   -Sunam la serviciul de relatii cu clientii DigiTV la numarul 0314004000;
   -Ne logam pe site-ul Digi Romania si activam extraoptiunea Digi 4k;
   -Solicitam activarea Digi 4k pe pagina oficiala Facebook Digi Romania;
   -Solicitam activarea Digi 4k intr-un punct de prezenta Digi store;

 7. Teoretic este extraoptiune si se activeaza pe baza unui abonament lunar,deci teoretic incepand cu luna urmatoare si data 1 se activeaza. Trebuie mers in casierie si semnat act aditional nu telefonic. Daca ar fi in cateva minute ar activa iti convine daca suni pe 26/02/2019 sa platesti 5 lei pt tosta luna februarie cand ai primit doar 2 zile? cred ca nu. Sincer Robert 4K se vede frumos foarte chiar dar deocamdata nu e suficient continut filmat 4K decat daca esti suporter sau iti plac documentare. Eu daca as avea 4K si as avea timp de tv as plati, dar dacamuncesti si nu prea ai timp de tv….nu am timp de cele 141 de canale dar de 142 nici atat. :))

  • Teoretic nu ar trebui sa dureze mai mult de 30-60 de minute. Suni la ei, iti activeaza extraoptiunea, lasi cateva minute pe Digi 4k si ar trebui sa fie in regula.