Orice, Oriunde, Oricand – disponibil pe FilmBox Premium si FilmBox+
FilmBox Premium va difuza in acest sfarsit de saptamana doua filme interesante, in acest articol vom mentiona informatii despre acestea.

Midnight in the Switchgrass / Pe urmele criminalului (2021) – 11 martie, de la ora 21. Acesta este ultimul film in care a jucat actorul Bruce Willis. Pe urmele criminalului are la baza un caz adevarat in care un sofer de camion rapea, viola si ucidea femei.

Agentii FBI Karl Helter (Bruce Willis) si Rebecca Lombardi (Megan Fox) vor investiga un caz complicat despre traficul de femei. Ancheta ii va duce pe cei doi agenti undeva in Florida. Acolo, Karl si Rebecca vor descoperi un alt caz despre un criminal in serie. Indiciile ambelor cazuri duc catre acelasi faptas. Lucrurile se complica pentru cei doi agenti atunci cand Rebecca este rapita iar Karl are foarte putin timp la dispozitie sa o gaseasca si sa o salveze.

Regizorul filmului Pe urmele criminalului este Randall Emmett, un mare fan al actorului Bruce Willis, cei doi colaborand in peste 20 de filme. Filmul are durata de o ora si 39 de minute, pe IMDb a obtinut nota 4,5.

Cu toate ca la filmari si in spatele camerelor Bruce Willis a avut ceva dificultati din cauza bolii de care sufera, acesta a primit incurajari si aprecieri atat din partea actorilor cu care a jucat in acest film cat si din partea criticilor.

Orice, Oriunde, Oricand – disponibil pe FilmBox Premium si FilmBox+

Everything Everywhere All at Once / Orice, oriunde, oricand (2022) – 12 martie, de la ora 21. Acest film a primit cele mai multe nominalizari la premiile Academiei de film din America, festivitati care se vor desfasura chiar pe 12 martie.

Filmul spune povestea unei imigrante din China, Evelyn Wang (Michelle Yeoh), care porneste intr-o aventura unde va trebui sa salveze lumea calatorind prin universuri paralele. Evelyn se va conecta la alte vieti pe care le-ar fi putut avea.

Filmul Orice, Oriunde, Oricand este regizat de Daniel Kwan si Daniel Scheinert. Pelicula a castigat deja doua premii la Globurile de Aur la categoriile Cea mai buna actrita in rol principal (Michelle Yeoh) si Cel mai bun actor in rol secundar (Ke Huy Quan), plus alte 335 de premii. Orice Oriunde Oricand are durata de doua ore si 19 minute, pe IMDb a obtinut nota 8.

Cele doua filme mentionate in acest articol se vor putea viziona si pe aplicatia FilmBox+.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.