Digi introduce in grila Mooz Dance Cinetube Party Mix Emi TV
Digi (RCS – RDS) a inceput introducerea in grila de programe de televiziune prin cablu digital a posturilor Mooz Dance, Cinetube, Party Mix, Traditional TV, Metropola TV, Emi TV, TV AS si 24 Mix Teleshop. Momentan, posturile au intrat in grila doar in anumite zone, in Bucuresti, Alba (546 MHz), Gorj (530 MHz), Bihor si doar scanand grila de programe avand optiunea „Altii” selectata la operatori. Cinetube, Emi TV si Traditional TV au mira. Zilele urmatoare ar trebui ca aceste posturi sa fie disponibile tuturor abonatilor Digi.

Aceste programe sunt introduse in grila de programe deoarece au fost incluse de CNA in lista must carry a anului acesta. Asa cum s-a procedat de obicei, programele intra treptat in toate zonele din tara, vom actualiza acest articol pe masura ce vom avea confirmari de la abonati din fiecare judet.

Televiziunea generalista Metropola TV era deja disponibil in grila RCS & RDS, inclusiv pe digital, insa doar in Bucuresti si Ilfov. Acest program este detinut de Primaria Orasului Voluntari, in luna martie a primit licenta audiovizuala cu difuzare regionala (Bucuresti si Ilfov) iar la inceputul acestui an, a primit acordul CNA pentru modificarea licentei in difuzare nationala.
Pe langa aceste posturi va intra si Estrada TV la nivel national, asemenea Metropola TV acest program era disponibil doar local in Bucuresti si Ilfov. TV AS este un alt program introdus la nivel national, acesta fiind deja disponibil in mai multe judete din tara. Reprezentantii RCS – RDS au confirmat din departamentul relatii cu clientii au confirmat introducerea posturilor mentionate mai sus.

Reamintim ca Digi a introdus in grila nationala digitala si televiziune generalista A7 TV (un alt post inclus in lista must carry) pe 12 februarie. La finalul lunii iulie 2020, A7 TV intrase in grila doar in judetele Mures si Brasov.

Digi introduce in grila Mooz Dance Cinetube Party Mix Emi TV
Cinetube este un post de documentare detinut de unul dintre fostii manageri DCS, Codrut Toboc.
Party Mix difuzeaza muzica de petrecere si este detinut de Best Mix Media, companie care detine si programul de teleshopping introdus de Digi, 24 Mix Teleshop. Acestia detin si alte posturi precum Travel Mix, Bucuresti TV si Valea Prahovei TV, toate aceste posturi sunt deja in grila RCS – RDS.

Traditional TV este detinut de Suceava Cultural Media SRL, difuzeaza muzica populara si emisiuni culturale. Traditional TV emite live si online pe pagina oficiala traditionaltv.net.

Emi TV are sediul in Targu Jiu, difuzeaza muzica populara, emisiuni de divertisment si educative, avand programe precum Nopti albe cu cantec, Artistii si muzica sufletului tau!, Petale de cantec, Panoramic, EDUcatia, Dialoguri la poarta infinitului sau Petrecem impreuna. Reprezentantii Emi TV au anuntat pe pagina oficiala de Facebook inca din 26 februarie introducerea postului in curand in grila digitala RCS – RDS.

Metropola TV, A7 TV, Party Mix, Traditional TV, Metropola TV, Emi TV si 24 Mix Teleshop sunt deja disponibile in grila de cablu a celorlalti operatori mari de televiziune prin cablu. Cinetube nu a intrat inca in grila Vodafone, insa reprezentantii operatorului TV au confirmat pe pagina Facebook ca va intra saptamana urmatoare si acest program in grila.

Update 16.03.2021: Posturile au inceput sa intre in NIT, astfel incat sunt disponibile si pe receptoare, confirmarea este pentru judetul Arges insa probabil exista si alte judete in aceasta situatie;
Posturile sunt acum disponibile in grila digitala RCS – RDS, inclusiv pe receptoare;

Update 20.03.2021: Emi TV si Traditional TV sunt singurele posturi care, desi sunt in grila, inca nu functioneaza; Reprezentantii Digi au mentionat ca problema este de la furnizor, nefiind o problema din partea RCS – RDS;

Update 23.03.2021: Emi TV are semnal de azi si in reteaua Digi si a fost introdus in grila in format HD; Traditional TV inca are mira;

Update 12.04.2021: Astazi a fost inlocuit Emi TV HD cu Emi TV SD in grila RCS & RDS;

Update 06.05.2021: Emi TV HD este din nou disponibil in locul variantei SD;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

226 COMENTARII

 1. Nu inteleg un lucru, la ce mai tin posturile străine? În afara de TV5 care are programe dublate în română și marele post de știri CNN, restul ce dreaq mai cauta în lista de cablu?. La ora actuală cu un TV led de 700 lei cu tunner DVBS2 și o parabolă uitată prin casa sau luată de le olx cu maxim t0 lei…. setată pe astra prinzi peste 700 și ceva de posturi la liber pe satelit, dacă te poti numi împătimit de posturi TV.

  • Esti comunist? Te frustreaza programele straine? Sunt destui oameni care urmaresc Fashion, BBC World, RTL, Rai Uno si care nu au posibilitatea sa aiba antena satelit. In alte tari, de ex. in Germania si Franta, pe cablu sunt zeci de programe straine, din cat mai multe tari posibile. Numai cineva cu o mentalitate retrograda poate sa ceara scoaterea posturilor straine.

   • Care „destui oameni?”… tu și încă câțiva că tine… ia ti un TV cu tunner dvbs2 și parabolă și nu mă mai jigni aiurea „capitalistule”. V-ați invatat mocangeala, să vă bage DIGI posturi multe și de calitate și cand este să vă bage exrraoptiune alergati în spirit capitalist i caserii că sunteți discriminati și le vroiati „moaca”. Ai pe astra la posturi RTL fara numar și atârni la DIGI să-ți dea unu gratis, și în 4k dacă s-ar putea ca esti miezul din dodoasca

    • ”și nu mă mai jigni aiurea „capitalistule” ”zice ala care are 10 ani si uraste programele straine.Pai la ce sa te astepti mai mult?Ia un Pepsi si uita-te pe YT Kids daca nu-ti convine

   • Unde sunt omule zeci de programe în germania și italia ta? Acolo lumea sta cu parabolă sau antena pe casa că n-au bani de cablu prețurile începând de la 15 euro și tu la 6 euro cât îți cere DIGI pe lună vrei posturi fara numar de calitate pe cablu. In vest serviciile prin cablu sunt foarte scumpe, habar n-ai ce scrii

    • Nu ai inteles nimic si vorbesti aiurea. In primul rand, nu sunt ”mocangiu”, am tot, in afara de 4K, dar nu aveai de unde sa stii. In al doilea rand, in orasele mari exista destule persoane care urmaresc programe straine, mai des sau mai rar, ca la tine in sat nu se uita, asta e alta problema, satenii in afara de taraf, trinitas si etno si sa-si bata nevestele, nu stiu nimic, cu parere de rau o zic, dar asa a ajuns Romania de azi. Si in al treilea rand, uita-te pe ofertele Free sau Upc-Cablecom din Franta/Germana sau in alte tari vestice si o sa vezi programe straine multe. Dar ma rog, nu ma astept sa intelegi ceva din mesajul meu, asa ca vizionare placuta la taraf si party mix si la pupat moaste! Te salut!

     • Nu mai jigni aiurea, omul ti-a scris clar opinia lui. Dacă în orașele mari era cerere de posturi străine atunci sa fii convins că DIGI mai băgau și alte posturi străine. In afara să jignesti aiurea, neargumentat, cu ce te mai ocupi ???? Du-te în vest și vezi posturi străine cu zecile pe cablu și anunță mă și pe mine, habar n-ai ce scrii, jignesti la greu. Acolo cablu tv costa bani buni, cand eram in anglia acum 3 ani, pe british telekom aveau oferta cu grila minimă la 12 lire acolo intrând posturile naționale, cele din must carry lor și ceva banalități. Dacă vroiau ceva de genul discovery sau fotbal băgai mâna în buzunar și scotea vreo 25 de lire să vezi campionatul angliei, nu mă zic de cele străine Ca te rupeau la bani

     • Cu ce am jignit? Ca am spus ca in Romania se bat nevestele la tara sau ca se uita la taraf? Pai asta e adevarul. Deschide youtube si o sa vezi la recomandari numai manele.

     • Si inca o data, ca vad ca sunt numai ******* ****** ***, unde am spus ca as dori programe straine pe gratis?!?! Sau ca se vad pe gratis in alte state?! Voi chiar v-ati pierdut mintile? Fereasca…

     • Am rugamintea sa nu mai jignesti. Este pentru prima data si ultima cand iti moderez comentariul. Daca vei mai jigni comentariile tale vor fi sterse.

  • De acord cu tine, rar de tot, pe la RAI 1 mă mai uit cand da cate un festival de muzică, acum recent a fost unu, în rest de ani de zile nu mă mai uit la posturile străine, am destule dublate în română sau chiar românești. Sunt de acord cu scoaterea lor din grila, este internetul plin cu site uri în care poți să vezi posturi străine multe, gratis și de calitate.

 2. A7 mutat pe 135 Linkpress a iesit de la 136 pana pe 139 sunt posturile Look SD si HD. Sport Extra HD mutat pe 141. De la 152 pana la 154 sunt Cinemaraton SD HD si Comedy Est.
  CNN pe 121.Cam acestea ar fi mutarile. Daca vor mai fi modificari voi reveni.

 3. Bună seara. În Caras-Severin au intrat toate cele enumerate, dar sânt neinteresante. Acum ceva timp au scos un canal de filme foarte bun și au băgat porcăria aia de TeenNick… Bleeaaahh.

 4. Au intrat in Nit dupa cum urmeaza : 123 Metropola tv 115 TV As 133 Estrada 145 24 mix traditional 148 mozoo 149 Emi tv 150 party mix 151 156 cinetub. Au intrat in Bucuresti Bihor Drobeta Turnu Severin , in acest moment in AG- Pitesti. Plus alte permutari de canale voi reveni putin mai tarziu.

 5. Nu întra în Nit domnule Gorila.. Spun ca nu au un termen posibil sa dureze.. Sunt f multe județe unde aceste posturi nu se prind… Ora 19 domnule Gorila pica

 6. Cine a zis ca posturile se regăsesc în Nit va informez ca nu sunt în județul Prahova. Domnule Robert nu va răspund la răutăți.. Nu mai tineticompania Digi în brate se fac de ras singuri..angajatii call center sunt nepregatiti

 7. Sa vedeți prostie operatorul call center preia sugestie și dorește sa cheme fehnicul acasă pt ca nu am posturile pe decodor… Mama cata prostie. Asa companie asa angajati

 8. Pe decodoare teapa Digi… Asta este prima oara când se întâmplă asa… Înainte după câteva ore intrau și în NIT… Dar fiind Digi nua mir sa nu între o perioada bună de timp.. Știe cineva cauza reala??

 9. Digi au introdus posturi „ascunse”… Pe înțelesul tuturor ele nu se prind în foarte multe zone.. Cei ce au decodoare nu le prind și suntem foarte mulți… Dorel a obosit… La Ploiești ploua probabil aia o fi cauza… Saracii de ei

 10. Inclusiv tu, din moment ce stii de ele. Dacă vrei HD și 4k la greu aboneazate la INES sau alte Firme care oferă iptv la greu, lasă ne pe noi saraciii cu mofturile voastre de 30 lei și du-te la.aia să dai 150 lei pe lună sa vezi posturi HD și 4k fara numar.

 11. Nu cred, n-are in grilă cinemaraton comedy și m-ai sunt lipsa și alte 2-3 canale care Digi le au i-ar Vodafone nu, deci unde-i complecta din toate punctele de vedere, eu nu înțeleg cum vorbiți fără să gândiți câte uni…

 12. Domnule Gorila Digi nu respecta legea în vigoare la posturi locale în Prahova… Avem doar Valea Prahovei TV.. Presupun ca ești la curent cu câte posturi TV locale au obligația sa bage.. Vrei sa pariem ca nu vor respecta legea??? Sa știi ca mai sunt încă 2 posturi în Prahova chiar Ploiesti

 13. Domnule Gorila vreau calitate cu scumpirea abonamentului.. Dețin abonament Hbo GO, Netflix și Film Box Plus.. Nu ma interesează ieftin și prost ci scump și calitate doar ca nu pot alege Vodafone iubesc sportul.. Look Sport este f slab ma refer comentatori și prezentatori TV și chiar lipsa unor competiții importante

  • Nu ai ce face aceasta este politica Digi. Vor baga si posturi HD dar nu acum . In acest moment se vor ocupa de must carry posturi regionale si AKTA atat.

  • Corneliu, după ce ne-ai terorizat două luni cu lista must-carry, te-ai trezit ca vrei calitate ! Mie mi-ar fi rușine să mă cert inclusiv cu ăia de la DIGI pe Facebook pentru programe moca (Metropola TV, A7 TV și altele de genul), și să mă laud că am Netflix și HBO GO !!!

  • Pe decodoare aceste posturi nu au întrat..Saracii de ei..or întra pana în ziua de Paște??. Mulțumim Digi.. Noi nu prindem nici un post nou

 14. Soby si Domnule Gorila atat intra lista must carry plus acele 2 posturi petarda Estrada si As Tv…nu intra PRO Cinema Hd si PRO GoLD hd SI NICI look SPORT 1 SI 2 HD…digi este o rusine o petarda de operator..va rugam nu mai induceti oamenii cu sperante desarte asta a intrat..urmatoarele posturi poate cand mai lanseaza Sarbu ceva sau lista must carry 2022..o zi buna..in Nit va rugam cand intra sa lase mesaj aici

  • Am spus ca daca intra Pro Gold HD si Pro Cinema HD vor mari pretul abonamentului cum au facut T si Orange. Ai fi dat 2 lei pentru La Bloc un serial SD? Iti spun eu ca ai fi zis ca sunt nesimtiti ca maresc pretul? 2 Mai sunt 5 frecvente libere asa ca mai vor intra posturi anul acesta. 3 In cursul zilei de astazi vor intra posturile pe receptoare si va iesi LinkPress cum a scris Media- Max.

   • Corneliu, dacă ai Netflix și HBO GO, de ce îți trebuie Pro Cinema HD (care transmite ”La Bloc” în buclă, de 10 ani) și Pro Gold HD (care dă telenovele la care nu se uită nici angajații Pro) ? Ai terminat cu lista must-carry și ai început cu altele. Pun pariu că dacă ar veni Sky în România și ți-ar da, promoțional, 1 an gratuit toate programele Premium din portofoliul lor (filme și sport), tu vei cere în continuare posturi cu audiență 0 (zero) celor de la DIGI !

 15. Dar ce tehnic „băieți harnici” nici pana acum nu au intrat în Nit… Domnule Gorila nu ai avut dreptate cu Pro Cinema HD și Pro Gold HD..

 16. Prin faptul că a fost introdus Estrada TV , un program de ,,o calitate superioară” , ne dovedește ce firmă ,,grijulie” este Digi și ce ,,mult respect ” are față abonați .

  Cu siguranță , acest post va ,,îmbunatăți enorm de mult ” calitatea grilei . Prin introducerea lui practic nu mai e nevoie de alte programe, căci Estrada le ,,este superior” tuturor programelor de pe planetă

  Felicitări Digi! Sunteți ,,cei mai tari” !

 17. TV AS, Estrada, 24 Teleshop, PartyMix, Cinetube, Mooz Dance, Tradițional, Emi (o parte au mira) pe 538 QAM 256 în Suceava. Metropola e pe frecventa cu Prima HD.

 18. De ce PLM(Pacea Liniștii Mele) nu introduc și pe satelit canale noi…. Ce noi nu plătim bani pe abonamente… Numai pe cablu se introduc canale noi?