Dimineata cu noi – matinal Kanal D
Postul de televiziune Kanal D va difuza in curand o emisiune tip matinal. In acest material vom detalia tot ce stim pana in acest moment despre matinalul de pe postul detinut de grupul turcesc.

Matinalul pregatit de Kanal D se numeste Dimineata cu noi iar emisiunea va fi prezentata de: Adrian Cristea (Bursucu’), Viviana Sposub si George Tanase. Emisiunea Dimineata cu noi va fi difuzata de luni pana vineri, de la ora 8.

Bursucu’ a declarat ca este un proiect in care crede si ca este o noua etapa din viata sa. Va incerca sa le ofere telespectatorilor zile cat mai frumoase, informatii cat mai utile si multa veselie. Bursucu’ a prezentat de-a lungul timpului si alte emisiuni la Kanal D, printre care vom aminti: Se striga Darul!, Roata Norocului si Teo Show (unde a lucrat pana in prezent).

Viviana Sposub a declarat ca este fericita ca va incepe un nou proiect in televiziune alaturi de cei mai frumosi, talentati si energici parteneri de platou, George si Bursucu’. Abia asteapta sa dea startul distractiei si crede ca telespectatorii vor deveni dependenti de emisiunea lor. Viviana Sposub a participat la emisiunea Bravo, ai stil! Celebrities – sezonul 7, unde s-a clasat pe locul 2.

Dimineata cu noi – matinal Kanal D

George Tanase a mentionat ca abia asteapta sa isi bea cafeaua alaturi de telespectatori, sa le ofere acestora glume, sa ii faca sa rada si sa povesteasca. George Tanase vrea sa respecte o zicala din popor: Ziua buna se cunoaste de dimineata. George Tanase face stand-up si a fost invitatul special al primei editii din noul sezon iUmor, din 2022.

Inca nu se stie cand va incepe matinalul Dimineata cu noi insa in acest moment in intervalul 8 – 12 pe postul Kanal D sunt difuzate emisiunile Pastila de ras si serialul turcesc Mireasa din Istanbul.

Kanal D apartine companiei Dogan Media din Turcia, este un post generalist care a inceput sa prinda la publicul din Romania in momentul in care a inceput sa difuzeze seriale turcesti. Primul serial turcesc difuzat de Kanal D Romania a fost 1001 de nopti (serial ce este difuzat in prezent de Happy Channel, sambata  si duminica). Kanal D Romania a fost primul post din tara care a difuzat seriale turcesti.

Update 24.02.2022: Matinalul Dimineata cu noi va fi difuzat de Kanal D din 7 martie 2022;

Update 03.03.2022: Desi initial a fost anuntata o alta data a lansarii, Dimineata cu noi va avea premiera pe 14 martie;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII