Discovery si TLC ies din grila analogica Digi Ungaria
Televiziunile Discovery Channel si TLC vor iesi din grila analogica Digi Ungaria incepand cu 1 august 2020, conform unui comunicat publicat pe site-ul oficial Digi.hu.

Conform comunicatului emis de Digi Ungaria (DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft.), Discovery Channel si TLC vor iesi din grila analogica, urmand sa fie disponibile doar in grila digitala. In Romania, cele doua programe sunt disponibile atat in grila analogica cat si in cea digitala, vom vedea daca in perioada urmatoare vor interveni modificari in acest sens si in Romania in ceea ce priveste grila analogica.

In octombrie 2019, Digi Mobil Romania a lansat o oferta promotionala conform careia datele mobile in roaming efectuate fiind conectati pe reteaua Digi Ungaria erau considerate trafic national, nefiind tarifate suplimentar. Oferta respectiva a fost prelungita pana la finalul lunii august.

Reamintim ca Digi Ungaria a primit aprobarea consiliului de concurenta din Ungaria (GVH) privind achizitionarea majoritatii drepturilor de vot si capitalului Invitel.

Discovery si TLC ies din grila analogica Digi Ungaria
DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. este o subsidiara a grupului Digi Communications NV. controlat de omul de afaceri oradean Zoltan Teszari. Compania maghiara a fost lansata in 1994 ca EPA-HCS Kft. (ulterior EMKTV / HDSNET), brandul Digi fiind lansat in Ungaria in anul 2006. Grupul are de asemenea operatiuni in Italia si Spania.

In 2018, Digi Ungaria avea aproximativ 511.000 de abonati, marindu-si numarul cu aproximativ 1.100.000 abonati in urma tranzactiei Invitel. In mai 2019, compania a lansat propria retea mobila, pana la acea data neavand o retea proprie. Digi Ungaria are peste 17.000 de angajati.

La fel ca in Romania, Digi Ungaria s-a extins din ce in ce mai mult, oferind servicii de calitate la preturi competitive. In ambele tari (Romania si Ungaria), Digi ofera servicii VoLTE si VoWIFI incluse in abonament.

Managerul general Digi Kft. si Invitel Kft. este Dragos Spataru, fostul sef al diviziei de telefonie fixa si comunicatii mobile Digi Romania (din 2010), angajandu-se la RCS – RDS in anul 1998 ca web designer. Multumiri utilizatorilor tonald si ronuquet pentru informatie;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.