Pro TV Plus este platforma ce contine material (o parte din el) din emisiunile realizate de ProTV sau publicate de acestia pe postul de televiziune. Desi platforma web este destul de slaba din punct de vedere al functionalitatii iar emisiunile si materialele media sunt incomplete sau redarea acestora functioneaza dificil, aplicatia pare mult mai interesanta si mult mai usor de folosit.

Apicatia Pro TV plus pentru mobil este o aplicatie publicata recent in Google play si App Store insa numarul review-urilor este destul de slab. Cel mai probabil aplicatia nu functiona corespunzator atunci cand a fost lansata iar userii au dat recenzii negative acesteia. Ceea ce este de precizat este ca aplicatia se misca mult mai usor decat platforma web.

Un lucru foarte important de notat este ca la momentul scrierii acestui text, in aplicatie se regaseseau multe emisiuni insa, din pacate, sunt doar cateva episoade integrale din acestea. De asemenea, PRO TV are cele 5 programe unde se pot viziona toate episoadele din emisiunile acestora. Voyo are un plan dedicat utilizatorilor din afara tarii din motive legate de drepturile de difuzare. De exemplu, filmele pot fi vizionate doar de pe teritoriul Romaniei, fara sa putem accesa aceasta sectiune din afara tarii.

Marea majoritate a emisiunilor acestui post de televiziune nu se gasesc pe internet iar acestea nu pot fi vizionate decat prin intermediul acestei platforme/aplicatie sau la postul de televiziune, atunci cand sunt difuzate.

Dupa cum este descris in Termenii si conditiile de pe site, Pro TV plus este un serviciu gratuit ce este sustinut de reclame. Acesta este probabil si motivul principal pentru care continutul pe platforma este limitat.

In schimb, daca utilizatorii doresc sa aiba acces la cat mai multe materiale media de pe postul de televiziune, acestia trebuie sa se inscrie in platofrma Voyo. unde se va achita un pret de 2.16 € + TVA / luna. Tot pe Voyo se mai poate achita prin pay per view.

Revenind la aplicatia de mobil Pro TV plus, aceasta se poate instala usor din Google Play si nu este nevoie de crearea unui cont pentru a o folosi. Navigand prin meniu am observat ca aceasta are cateva functionalitati simple si intuitive. Ceea ce cred ca ii lipseste acestei aplicatii este un sistem de notificare pentru a ajuta utilizatorul sa afle atunci cand este publicat continut nou.

In cazul in care folositi aceasta aplicatie sau o veti folosi, nu ezitati sa ne impartasiti experienta in rubrica de comentarii de mai jos.

Update 09.12.2020: Pro Cinema si Pro Gold sunt acum disponibile in format HD pe plaforma Pro TV Plus;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

17 COMENTARII

 1. […] TV detine si platforma online Pro TV Plus pe care putem viziona continut gratuit, daca nu dorim sa platim pentru continutul premium […]

 2. […] Anumite emisiuni si seriale, chiar daca nu mai sunt disponibile pe postul de televiziune Pro TV, se pot viziona in continuare pe platforma online Pro TV Plus. […]

 3. Buna seara,

  Este ok aplicația. Speram ca in curând sa o lanseze și pentru dispozitivul Apple tv (știi cumva ceva despre asta)?

  Sugestii pentru îmbunătățirea platformei ProTvPlus

  1-Aplicație ProTvPlus pentru dispozitivul Apple Tv, suport top shelf (sa apară funcția continua vizionarea, emisiuni recomandate ) similiar Netflix, HboGo

  2- Posibilitatea creării unui cont, adaugare emisiuni favorite

  3-Notificari push cand sunt disponibile ediții noi pentru emisiunile pe care le-am adăugat la favorite

  4-In ultimul rând ., Aplicatia ProTvPlus pentru dispozitivele cu Android Tv, Samsung tv TizenOs, LG tv WebOs

  • Buna seara,
   Eu unul nu stiu nimic despre o posibila lansare si pe Apple TV, vom anunta aici daca aflam ceva.
   Vad ca publisherul de pe Android, Pro TV SRL nu are afisate modalitati de a lasat sugestii pentru aplicatiile mobile, poate se uita cel putin pe recenziile lasate aplicatiei.