Discovery Sports – noul brand sportiv lansat astazi
Discovery a anuntat astazi printr-un comunicat de presa lansarea noului brand sportiv numit Discovery Sports, care va include continut de pe alte branduri cunoscute precum Eurosport, Global Cycling Network (GCN), Global Mountain Bike Network (GMBN), Golf Digest, GOLFTV, precum si continut sportiv disponibil pe Discovery+.

Portofoliul sportiv Discovery numara in prezent aproximativ 130 de milioane de utilizatori pe canale TV si platforme online iar noul brand Discovery Sports se va axa exclusiv pe continut sportiv. Andrew Georgiou va fi responsabilul acestui brand din functia de Presedinte Sportiv Discovery si ii va raporta CEO-ului Discovery International, Jean-Briac Perrette. Georgiou a ocupat si pozitia de Presedinte Eurosport dar si functia de CEO PGA Tour pe regiunea Australasia.

Colaborand ca o echipa globala, Discovery prezinta un nivel fara precedent de expertiza sportiva. Aducem singura oferta completa care poate creste un eveniment, o serie sau un intreg sport. Impreuna putem dezlantui puterea sporturilor cu un impact mai mare datorita comentatorilor inspirationali, acoperire live de ultima generatie si jurnalism sportiv. Acest potential va continua sa creasca lunile urmatoare avand in vedere ca vom aduce din ce in ce mai mult continut sportiv live pe platforma Discovery+„, a declarat Andrew Georgiou.

Discovery Sports este noul brand corporate Discovery care va administra brandurile sportive existente, canalele liniare de televiziune si platformele online. Noul brand sportiv evidentiaza cresterea Discovery+ pe segmentul sportiv si continutul de calitate al posturilor de televiziune Eurosport in peste 75 de tari si 230 de milioane de gospodarii. Brandurile sportive consacrate detinute de Discovery vor functiona in continuare ca de obicei insa Discovery Sports va sustine si administra toate zonele sportive detinute de acestia.

Discovery Sports – noul brand sportiv lansat astazi

Continutul Eurosport va fi integrat in platforma Discovery+ pe masura ce va fi lansata in fiecare tara, urmand ca Eurosport Player sa fie inchis treptat in aceste zone. Jocurile Olimpice de la Tokyo vor putea fi vizionate pe Discovery+ in Danemarca, Finlanda, Italia, Olanda, Norvegia, Suedia, Spania si Regatul Unit. In celelalte tari din Europa (cu exceptia Rusiei), Jocurile Olimpice vor putea fi vizionate pe platforma digitala Eurosport.

Desi nu exista inca o data oficiala pentru lansarea Discovery+ in Romania, aceasta platforma va fi disponibila in reteaua Vodafone, avand in vedere parteneriatul incheiat intre cele doua companii la inceputul acestui an.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII

    • Sub brandul Discovery Sports vor fi administrate toate posturile de sport detinute de Discovery, continutul sportiv de pe Discovery+ si alte branduri cunoscute precum Global Cycling Network (GCN), Global Mountain Bike Network (GMBN), Golf Digest sau GOLF TV, la nivel global. Practic, va fi o noua divizie care se va ocupa de tot ce inseamna continut sportiv la Discovery.