Personaje noi in sezonul 3 Adela
Postul de televiziune Antena 1 a anuntat ca pe 27 ianuarie va difuza sezonul 3 al serialului Adela, numele sezonului fiind Adela – Ce-i al tau e si al meu. Primul episod va fi difuzat din 27 ianuarie, de la ora 20:30 iar serialul va fi difuzat in fiecare zi de joi, de la ora 20:30.

In sezonul 3, fanii serialului Adela vor afla daca glontul tras de senatorul Iftimie a nimerit pe una dintre surori, Andreea sau Adela, si daca una dintre cele 2 surori va mai aparea in serial.

Asemenea sezoanelor anterioare, sezonul 3 va veni cu rasturnari de situatie pentru toate personajele, inclusiv Mihai si Adela. In primul sezon, fanii au vazut ce inseamna si unde duce minciuna. In sezonul 2 a fost descoperit adevarul iar unele personaje s-au eliberat de o anumita povara (povara era ascunderea adevarului).

Sezonul 3 al serialului se va numi Ce-i al tau e si al meu. Pentru a afla ce inseamna aceasta expresie, fanii serialului vor trebui sa urmareasca intreg sezonul. In sezonul 3 vor aparea si doua personaje noi.

Primul personaj nou este politistul Toma Lungu, personaj interpretat de actorul Nicodim Ungureanu. Politistul Toma Lungu i se va alatura procurorului Sebastian Lascu (Sebastian Fodor), cel care cauta indicii pentru a dezvalui secretele familiei Andronic. Toma pare un om bun, gata sa ajute pe toata lumea, insa de fapt incearca sa profite de bunatatea fiecarui personaj.

Personaje noi in sezonul 3 Adela

Al 2-lea personaj nou care apare in sezonul 3 al serialului Adela este Raluca Iftimie, fata senatorului Iftimie. Personajul este interpretat de tanara actrita Claudia Vasile. Faptele si dezvaluirile Ralucai Iftimie vor da peste cap vietile unor personaje foarte indragite de fani. Raluca Iftimie este o fata foarte sensibila care a avut parte de o intamplare nefericita in adolescenta, ea a fost violata de Luca (Vlad Valcu). In urma acestui eveniment, Raluca a ramas insarcinata.

In sezonul 3 va mai aparea un personaj cheie care o va ajuta pe Raluca dar si pe alte personaje sa isi recapete increderea.

Oficiali postului Antena 1 nu au oferit mai multe amanunte despre acest personaj iar pentru a afla despre cine este vorba, nu va ramane decat sa urmariti sezonul 3 al serialului Adela.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.