Top 3 cele mai practice aplicatii. In articolul trecut v-am prezentat trei aplicatii pentru utilizatorii de Android. Tot in acel articol am mentionat si faptul ca intregul articol o sa fie impartit in cinci parti. (Ultima parte o gasiti aici:Top 3 aplicatii de care nu te poti lipsi. Toate partile includ cate trei aplicatii. Aici aveti ultima parte a articolului.

TickTick

TickTick nu este la fel de popular ca si alte aplicatii de facut liste. Cu toate acestea, poate fi cea mai buna. Aceasta acopera elementele de baza, cum ar fi sarcini recurente, mementouri, notificari push, diverse caracteristici organizationale si categorii.

Aplicatia va permite, de asemenea, sa partajati sarcini si categorii intregi cu alte persoane. Acest lucru este excelent pentru familii, echipe mici la locul de munca sau alte astfel de grupuri. Este de asemenea excelent pentru chestii precum listele alimentare, listele cu lucruri de facut sau orice alta lista.

Beneficiati gratuit de toate functiile, desi intr-o capacitate oarecum limitata, cum ar fi doua memento-uri pe sarcina (cu premium puteti face acest lucru la infinit). Alte cateva optiuni excelenta sunt Todoist, Microsoft To Do, Any.do si Ike.

YouTube si YouTube Music -Top 3 cele mai practice aplicatii.

La urma urmei, fiecare are propriile preferinte si exista o mulțime de optiuni grozave. Cu toate acestea, ne place foarte mult combinatia de YouTube Music si YouTube.

Pentru un singur pret, primiti muzica nelimitata de pe YouTube Music cu mai multe piese suficiente pentru a concura cu Spotify si Apple Music. Totusi, obtineti si YouTube fara anunturi, impreuna cu redarea video de fundal si descarcare offline.

Acest grup de doua aplicatii este chiar cam pe la acelasi pret cu pachetul Hulu, Disney+ si ESPN+, pentru 12,99 USD pe luna, ca una dintre cele mai bune oferte pentru streaming video si audio. De fapt, cele doua combinate ar trebui sa acopere practic toate nevoile de streaming video si audio.

Zedge

Ultimul, dar cu siguranta nu cel mai putin important pe lista noastra este Zedge. Aceasta este o aplicatie de fundal, tonuri de apel, tonuri de notificare si tonuri de alarma care va ofera un numar incredibil de optiuni pentru a personaliza partile cele mai de baza ale dispozitivului.

Pe langa faptul ca are o colectie imensa de lucruri, Zedge promoveaza, de asemenea, diverse obiecte in timpul sezoanelor de vacanta, ceea ce face usor sa iti adaugi teme pe telefon pentru Craciun, Halloween si alte sarbatori. Nu este 100% perfect.

Are bug-ul ocazional si unele reclame iritante. Zedge Premium este o noua initiativa de a furniza continut premium la un preț rezonabil. Puteti urmari anunturi sau completati sondaje pentru a caștiga credite Zedge. Este o modalitate buna de a sprijini dezvoltatorul si artistii. De asemenea, va recomandam Walli, pentru imagini de fundal.

Speram ca aceste aplicatii au fost de ajutor pentru dumneavoastra.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.