Discursul Regelui / The Doors – Warner TV.
Postul de televiziune Warner TV continua sa difuzeze si in luna iunie filme premiate cu Oscar. In acest articol vom detalia cateva filme ce vor fi difuzate pe Warner TV.

The King’s Speech/ Discursul Regelui (2010) va fi difuzat sambata, pe data de 5 iunie la ora 18:35. Filmul Discursul Regelui este facut dupa o poveste adevarata si relateaza prietenia dintre regele George al VI-lea (Colin Firth) si un doctor logoped Lionel Logue (Geoffrey Rush).

Regele George al VI-lea urca pe tron dupa ce fratele sau abdica din cauza unei relatii conjugale neacceptate de casa regala. Regele George al VI-lea avea insa o mare problema: se emotiona atunci cand trebuia sa vorbeasca in fata lumii, incat nu putea sa articuleze bine cuvintele. Acesta apeleaza la un doctor logoped pentru a-l ajuta cu problema sa. Doctorul Lionel il ajuta pe rege apeland la metode de vindecare neobisnuite.

The King’s Speech / Discursul Regelui a primit nu mai putin de 12 premii: 4 premii Oscar, 1 premiu Globul de Aur si numeroase alte premii. Filmul are durata de 1h si 58 de minute, iar pe IMDb a primit nota 8.

The Doors (1991) va fi difuzat joi, pe data de 8 iunie la ora 21:30. Filmul The Doors spune povestea celebrei formatii din anii ’60 condusa de solistul Jim Morrison (Val Kilmer). Cinefilii vor urmarii toata cariera muzicala a lui Jim Morrison din anii studentiei pana cand moare in 1971, in urma unei supradoze de droguri la Paris.

Discursul Regelui / The Doors – Warner TV.
Solistul trupei The Doors a dus o viata desfranata, consumand mult alcool, droguri si ducand o viata sexuala dubioasa. In anii de glorie ai formatiei, solistul Morrison a cazut intr-o depresie crunta, el fiind obsedat de moarte. Actorul Val Kilmer a ajuns celebru dupa ce a interpretat rolul lui Jim Morrison datorita asemanarii fizice cu personajul sau.
Filmul The Doors are durata de 1h si 20 de minute, iar pe IMDb a obtinut nota 7,2.

The Ides of March / Ziua tradatorilor (2011) va fi difuzat marti, 14 iunie la ora 20:25. „Ziua Tradatorilor” spune povestea lui Mike Morris (George Clooney) care candideaza la alegerile prezidentiale din partea Partidului Democrat. Vom urmari o poveste din lumea politica, o poveste despre puterea politica, despre tradare, loialitate si razbunare. Actorul George Clooney este regizorul si scenaristul acestui film exceptional.
Filmul „Ziua Tradatorilor” are durata de 1h si 41 de minute, iar pe IMDb a obtinut nota 7,1.

Ce parere aveti despre filmele prezentate in acest articol? Nu ezitati sa va spuneti parerea in sectiunea „Comentarii” de mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII