Pro TV va difuza din nou serialul Profu
Serialul romanesc Profu’ revine la Pro TV din ianuarie, aceasta productie a fost lansata in luna septembrie 2019 si are un singur sezon.

Profu’ este un serial de comedie si drama despre un profesor nonconformist de fizica, educatie fizica si chimie, Mihai „Misu” Iacob (Andi Vasluianu), care preda la Liceul Industrial „Emil Garleanu” din Bucuresti. Misu este un profesor diferit care se implica in viata elevilor sai, incearca sa se apropie de ei si sa abordeze problemele elevilor din viata reala.

Lucrurile devin interesante pentru Misu atunci cand ii este atrasa atentia de catre noua profesoara de limba si literatura romana, Ana Casian.

Protagonistii serialului sunt Andi Vasluianu (Hirtia va fi albastra – 2006, Acasa la tata – 2015, Kowalski – 2014) si Aida Economu (interpreteaza rolul Anei Casian, „profa de romana”). In serial vom vedea si alti actori precum Virgil Iantu (gazda emisiunilor Vrei sa fii milionar?, Vrei sa fii miliardar?, Megastar si Big Brother), Gabriel Radu (joaca rolul lui Mitica Coman in Las Fierbinti), Doru Catanescu (A Christmas Prince – 2017, Desperate Ghosts – 2018 – regizat de Pascal Ilie Virgil), Alina Mindru, Razvan Calin, Robert Dobre si altii.

Pro TV va difuza din nou serialul Profu
Piesa de intro a serialului este cantata de Mihai Corporan, care interpreteaza in serial rolul lui Juno.

Primul sezon al serialului Profu’ are 10 episoade iar la inceputul anului 2020 serialul a fost reinnoit pentru sezonul 2 insa Pro TV nu a oferit un termen estimativ privind lansarea celui de-al doilea sezon.

Pro TV va difuza cate doua episoade in fiecare sambata, incepand cu ora 20:00.
Serialul Profu’ este disponibil integral online pe platforma Pro TV Plus.

Profu’ este facut dupa formatul serialului german Der Lehrer (2009) creat de Yannick Posse, Berthold Probst, Peter Freiberg si Thomas Koch. Serialul difuzat de RTL in Germania a ajuns la sezonul 8.

Daca ati urmarit acest serial, ce parere aveti?

Update 13.01.2021: Serialul Profu’ a fost mutat de la ora 00:30, fiind inlocuit cu Las Fierbinti;

Update 18.01.2021: Sezonul 2 al serialului Profu’ va fi difuzat de Pro TV din 11 februarie 2021;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

9 COMENTARII

    • Noi nu suntem de la Pro TV, poti face o solicitare catre ei insa nu cred ca iau in considerare sugestiile telespectatorilor, modificarile orelor de difuzare se fac, de obicei, in functie de audienta.

  1. Este un serial educativ, chiar dacă audiența e mai scăzută, nu-i vina producătorului, ci a postului că nu au făcut o reclamă atractivă.Îl priveau toate segmentele :scolari mici și mari, părinți și bunici.PROFU e un personaj simpatic ,care trăiește alături de elevii lui bucuriile și necazurile elevilor lui.Asta înseamnă dăruire pentru el și pentru meseria aleasă dar prost plătită și ironizată și de copii.

    • pentru ca a fost dor un sezon așa a fost si cu las fierbinți slăbuț primul sezon si iată ca este un serial fenomen de comedie asa va fi si acest serial cu licența dupa un serial german care a ajuns la sezonul 9 in germania