Doctor sleep / Legea sangelui pe Film Now
In acest articol vom detalia cele mai interesante filme difuzate in luna februarie de postul Film Now.

Doctor Sleep (2019) – 4 februarie, ora 22. Danny Torrance (Ewan McGregor) a trait in copilarie niste intamplari ciudate in hotelul Overlook. Filmul Doctor Sleep continua povestea la 40 de ani distanta de intamplarile din copilaria lui Dan. Actiunea filmului devine interesanta cand Abra (Kyliegh Curran) o adolescenta cu puteri ca si ale lui Dan, vine la el si ii cere acestuia ajutorul in a lupta impotriva unei vrajitoare si a adeptilor ei care se hranesc cu puterile detinute de Dan si Abra.

Filmul Doctor Sleep este realizat dupa romanul lui Stephen King si are durata de doua ore si 32 de minute. Pe IMDb a obtinut nota 7,3. Acesta este un sequel al celebrului film The Shining (1980) cu Jack Nicholson, regizat de Stanley Kubrick care a obtinut pe IMDb nota 8.4 din 969.000 de recenzii.

Doctor sleep / Legea sangelui pe Film Now

Let Him Go / Legea Sangelui (2020) – 11 februarie, ora 21:45. George (Kevin Costner) si Margaret (Diane Lane) sunt un cuplu care isi pierd copilul. Dupa un timp, fosta sotie a lui George ii cere ajutorul intr-o problema de violenta domestica. George si Margaret pleaca din orasul lor Montana in Dakota pentru a o ajuta pe fosta sotie a lui George.
Filmul Legea Sangelui are durata de o ora si 53 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 6,7.

Archive (2020) – 14 februarie, ora 21:45. George Almore (Theo James) este un om de stiinta care lucreaza la un robot menit sa semene cat mai mult cu chipul si gandirea oamenilor. De fapt, George doreste sa construiasca un robot care sa semene si sa gandeasca precum fosta lui sotie, care a decedat.
Filmul Archive are durata de o ora si 49 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 6,4.

The Silencing / Amutire (2020) – 16 februarie, ora 20. Rayburn (Nikolaj Coster-Waldau) pleaca in cautarea fiicei sale care a fost rapita de un criminal in serie. Rayburn este ajutat de o politista, Gustafson (Annabelle Wallis) care doreste sa prinda acel criminal si sa il aduca in fata legii.
Filmul Amutire are durata de o ora si 33 minute, pe IMDb a obtinut nota 6,2.

Echo Boomers / Milenialii (2020) – 20 februarie, ora 21:45. Filmul spune povestea unui grup de adolescenti care cred ca nu au niciun viitor daca studiaza si se vor apuca sa fure de la cei mai bogati oameni din Chicago.
Filmul Milenialii are durata de o ora si 34 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.