Domina – sezonul 2 incepe la Epic Drama
In aprilie, postul de televiziune Epic Drama va difuza al doilea sezon al serialului Domina. Sezonul doi Domina va intra pe post din 15 aprilie, in fiecare seara de luni, de la ora 22. Actiunea sezonului doi se petrece in anul 19 I.Hr cand Livia (Kasia Smutniak) si Gaius (Matthew McNulty) se intorc din exil la Roma.

Dupa moartea lui Marcellus, Livia a reusit sa isi salveze casnicia. Acest mariaj era foarte important pentru ea pentru ca o ajuta sa ramana la putere. Livia si Gaius sunt socati de stadiul in care gasesc orasul Roma care era cuprins de revolte dar si de modul in care copiii Liviei se inteleg. In loc sa fie o armonie placuta intre ei, copiii Liviei se cearta.

Sezonul doi al serialului Domina ne prezinta 11 ani de lupta pentru putere, 11 ani plini de tradari, razbunari, si aventuri extraconjugale . Sezonul doi al serialului Domina are un final tulburator in care Drusus (Ewan Horrocks) este ucis iar Livia este devastata in momentul in  care afla cum a murit Drusus. Sezonul doi al serialului Domina are 8 episoade, durata fiecarui episod este de o ora iar pe IMDb a obtinut nota 7,2.

Tot in luna aprilie, Epic Drama mai pregateste o surpriza pentru fanii indragitului detectiv Murdoch. Serialul Detectivul Murdoch revine la Epic Drama cu un sezon nou, sezonul 17, care va intra pe post din 22 aprilie, de la ora 21:15.

Domina – sezonul 2 incepe la Epic Drama

Sezonul 17 al serialului Detectivul Murdoch incepe cu momentul in care Murdoch (Yanick Bisson) si simpatica Julia (Helene Joy) sunt rapiti. Inainte de a incerca sa evadeze, Murdoch si Julia trebuie sa vada care sunt intentiile rapitorilor. Inspectorul George (Jonny Harris) si partenera sa Effie (Clare McConnell) sunt urmariti de trecutul tulburator al lui George. Acesta este nevoit sa se ocupe urgent de o misiune nerezolvata din trecutul sau.

In sezonul 17, Mudoch va avea parte de intalniri cu personalitati istorice marcante, cum ar fi Mona Lisa, Emily Carr, Jelly Roll sau premierul Canadian Robert Borden. Sezonul 17 al serialului Detectivul Murdoch are 24 de episoade, durata medie a fiecarui episod este de 48 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 8,2.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.