Medika TV schimba grafica si sigla

Postul de televiziune Medika TV s-a relansat luni, 28 august, de la ora 18. Singurul post din Romania cu licenta tematica de medicina si-a schimbat grafica si sigla. Pe langa aceste doua aspecte, tot din 28 august pe Medika TV au inceput sa fie difuzate emisiuni in direct care dezbat subiecte medicale.

Prima emisiune transmisa in flux live este Doctor Medika. Emisiunea este prezentata de Simona Balanescu. Doctor Medika va fi difuzata de luni pana joi, de la ora 18. Aceasta va fi o emisiune Talk Show, in cadrul emisiunii se vor dezbate subiecte cu invitati din medicina. Invitatii vor oferi telespectatorilor sfaturi avizate despre boli, preventii, simptome, tratamente, recomandari si solutii corecte la cele mai frecvente probleme medicale. Se doreste ca Doctor Medika sa ofere informatii pe intelesul pacientilor, fiecare termen medical fiind tradus.

A doua emisiune care va intra in grila de toamna Medika TV se numeste Sistemul Medical. Emisiunea va fi prezentata de Eugenia Foarfeca si va intra pe post de luni pana joi, de la ora 20. In cadrul emisiunii se vor discuta cele mai interesante stiri si informatii din si despre sistemul sanitar din Romania. Vor fi implicati principalii decidenti din sistemul public de sanatate dar si din sistemul privat, medici si reprezentanti ai autoritatilor, ministrul sanatatii, asociatiile de pacienti, colegiul Mmedicilor si altii.

Medika TV schimba grafica si sigla

A treia emisiune din noua grila de toamna a postului Medika TV este o emisiune  saptamanala si se numeste Fii Bine. Aceasta este o emisiune lifestyle inregistrata care va dezbate subiecte de nutritie, estetica, sport, pshiologie, dezvoltare personala si medicina alternativa. Emisiunea Fii bine va intra pe post vinerea, de la ora 20.

Medika TV este cel mai nou post ce a fost achizitionat de grupul Clever Media. Grupul detine posturi TV ce acopera aproape toata gama de licente media: canale de sport, generaliste, stiri, cinema si medicina. In curand vor lansa si alte posturi.

Medika tv se afla in grilele de baza ale celor mai mari operatori de cablu si iptv, cum ar fi Vodafone, Ines sau Digi.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

6 COMENTARII

  1. Au ales cea mai oribilă siglă pentru acest post TV. ABSOLUT ORIBILĂ NOUA SIGLĂ! S-au gândit puțin înainte de a crea această atrocitate de siglă?! Sunt convins că nu.
    Pe principiul ,,Las’ că merge și-a așa!”