Eden si Trese – serii animate Netflix
Netflix pregateste lansarea de serii noi, asa cum ne-a obisnuit in fiecare luna, printre noile serii se regasesc si doua noi animatii, Eden si Trese.

Eden este o noua animatie Netflix Original care va fi lansata de Netflix astazi. Cu cateva mii de ani in viitor, orasul Eden este locuit doar de roboti ai caror creatori au disparut cu mult timp in urma. In timpul unei sarcini de rutina, doi roboti care fac mentenanta descopera o fata, realizand ca informatiile despre oameni nu sunt doar mituri. Cei doi roboti cresc fata impreuna, in secret.

Creatorul seriei japoneze Eden este Justin Leach iar Yasuhiro Irie (a contribuit la cunoscuta serie animata Fullmetal Alchemist: Brotherhood – 2009) este regizorul acestei productii.

Eden si Trese – serii animate Netflix
Conform informatiilor disponibile pe IMDB, Eden ar putea avea 4 episoade insa e posibil ca numarul episoadelor sa fie mai mare.

Trese este o alta serie Netflix Original insa, spre deosebire de majoritatea animatiilor Netflix, seria este germana. Actiunea se desfasoara in Manila unde creaturile din folclorul filipinez traiesc printre oameni. Alexandra Trese se regaseste in mijlocul unei organizatii criminale formate din monstrii.

Seria animata este o adaptare a benzilor desenate cu acelasi nume create de Budjette Tan si Kajo Baldisimo. Primul sezon va avea 6 episoade si vom putea viziona aceasta productie pe Netflix din 10 iunie.

Din Africa in America: O calatorie culinara – Netflix
Din Africa in America: O calatorie culinara (High on the Hog: How African American Cuisine Transformed America) este o mini-serie documentara cu Stephen Satterfield despre mancarea preferata a persoanelor de culoare, din Texas pana in Africa. Productia are doar 4 episoade si este disponibila de astazi pe Netflix.

Fraged, fript si crocant – Netflix
Fresh, Fried and Crispy este o alta productie noua despre gastronomie, criticul Daym Drops trece prin localurile din America in cautarea prajelilor perfecte. Netflix va adauga aceasta productie delicioasa din 9 iunie 2021.

Voi ce parere aveti despre ultimele serii Netflix?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.