Blackpink – primul documentar K-Pop marca Netflix
Netflix va lansa pe 14 octombrie 2020 primul lor documentar K-Pop, numit Blackpink: Light up the sky. Blackpink va urmarii viata membrilor grupului Jennie, Jisoo, Lisa si Rose, activitatile de inregistrare si viata lor de zi cu zi ca staruri K-pop, culimand cu performanta lor din 2019 in cadrul evenimentului Coachella.

Blackpink: Light up the sky va fi inca un documentar muzical disponibil pe Netflix, alaturi de Homecoming (Beyonce), Miss Americana (Taylor Swift) si Five Foot Two (Lady Gaga). Filmul este regizat de Caroline Suh.

Una dintre cele mai cunoscute melodii ale formatiei Blackpink este How you like that, piesa foarte cunoscuta in special de utilizatorii platformei TikTok. Piesa are aproape 272.000.000 de vizualizari pe YouTube in doar 3 luni, fiind urcata pe YouTube pe 6 iulie 2020. Pe TikTok, piesa este folosita in peste 7.800.000 milioane de videoclipuri.

Blackpink – primul documentar K-Pop marca Netflix
Blackpink este un grup K-pop sud-coreean format in 2016 de YG Entertainment, ajungand anul acesta unul dintre cele mai titrate grupuri de muzica K-pop. Single-ul Ice Cream, in colaborare cu Selena Gomez, a urcat pana pe locul 13 in Billboard Hot 100.

K-pop este un gen de muzica originar din Coreea de Sud care a inceput sa devina foarte cunoscut din 1996, la inceputurile trupei H.O.T., acestia avand foarte multi fani printre adolescenti si adulti tineri. Din 2019, K-pop este plasat pe locul 6 in top 10 genuri de muzica la nivel mondial conform raportului IFPI (International Federation of the Phonographic Industry), cu BTS si Blackpink avand contributii majore in extinderea acestui curent.

Conacul Bantuit (The Haunting of Bly Manor) – din 8 octombrie pe Netflix
Conacul Bantuit va fi disponibil pe Netflix din 8 octombrie, un serial regizat de Mike Flanagan.

Jurassic World: Camp Cretaceous din 18 septembrie

Netflix va lansa pe 18 septembrie serialul de desene animate Jurassic World: Camp Cretaceous. Sase adolescenti, membrii unei tabere de aventura de pe Insula Nublar, trebuie sa colaboreze pentru a supravietui cand dinozaurii fac ravagii pe insula. Creatorul serialului este Nick Jones Jr.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII