Emiratele vazute de sus – National Geographic
Luna decembrie vine la posturile National Geographic si National Geographic Wild cu documentare in premiera. In acest material vom detalia o parte din aceste documentare.

National Geographic
Fabrica de mancare
–  difuzat din 1 decembrie, de la ora 19. In fiecare episod din aceasta serie de documentare vom vedea cum se fac cele mai delicioase mancaruri americane si nu numai, de la burger la cele mai delicioase deserturi. Fabrica de mancare se afla la sezonul 2 si se difuzeaza de luni pana vineri, de la ora 19.

Emiratele vazute de sus – din 7 decembrie, ora 22, in fiecare zi de marti. Fiecare episod al acestui documentar ne va arata cum s-au dezvoltat Emiratele Unite in ultimii 50 de ani. De la arhitectura orasului Dubai pana la felul prin care se face agricultura in cea mai mare ferma de camile din lume.

Procesul Ceausescu: o revolutie furata – 13 decembrie, ora 22. Acest documentar ne prezinta reconstituirea in detaliu a uneia dintre cele mai violente caderi ale regimului dictatorial. Vom vedea zonele gri ale unei lovituri de stat, deghizate intr-o revolutie populara.

Emiratele vazute de sus – National Geographic

Atacul de la Pearl Harbor: minut cu minut – din 20 decembrie, in fiecare luni, de la ora 22. Aceasta serie de documentare ne va detalia ziua care a schimbat cursul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Fiecare episod va descrie o parte diferita a cronologiei pentru a reda evenimentele atacului japonez.

National Geographic Wild
Secrete la Zoo: Carolina de Nord – din 6 decembrie, in fiecare zi de luni, de la ora 19. Gradina Zoologica din Carolina de Nord este cea mai mare gradina zoologica din lume ce se intinde pe o suprafata de 1000 de hectare. In aceasta gradina zoologica traiesc peste 1800 de animale ce sunt ingrijite de 300 de angajati.

Planeta reptilelor – vinerea, de la ora 19. Fiecare episod al acestei serii documentare ne va prezenta istoria reptilelor pe pamant. De la monstri solzosi din alte vremuri, relicve a unei ere de mult apuse, lenti si cu sange rece, reptilele sunt considerate fiinte primitive insa acest lucru nu este total adevarat. In aceasta serie de documentare vom vedea cat de inteligente sunt reptilele.

Iarna salbatica – in fiecare weekend, de la ora 19. Aceste documentare ne vor arata cum supravietuiesc animalele salbatice din intreaga lume in sezonul rece.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU

  1. Fabrica de mâncare este difuzat pe National Geographic din 2019 (difuzând sezoanele 1 şi 4, abia din 2020 sunt difuzate şi sezoanele 2-3 şi 5-6). Serialul care a debutat pe 1 decembrie este Fabrica de mâncare-SUA care a fost difuzat în trecut pe Discovery Science sub numele de Cum se fabrică mâncarea?-SUA.