Adaugare locatie pe Facebook Story

Adaugare locatie pe Facebook Story – In acest articol vom detalia modalitatea foarte simpla de a adauga locatia pe postarea noastra din Facebook Story (Poveste). Articolul acesta este publicat la cererea utilizatorilor in conditiile in care optiunea nu a fost gasita usor de catre unii utilizatori.

Pe sistemul de operare Android, adaugarea locatiei pe Facebook Story (Poveste) se poate face selectand poza din Poveste, selectam optiunea din coltul dreapta-sus – Stickers – Location – cautam locatia dorita si o selectam. Aceiasi pasi pot fi urmati daca utilizam un dispozitiv Apple cu iOS.

Tot de aici avem urmatoarele optiuni disponibile in Stickers: ora, temperatura, music; Event, Tag, Feelings, Donate, Poll, Question + stickere.

Facebook Stories a reprezentat o noua metoda oferita de Facebook pentru a da share la activitatile utilizatorilor, o modalitate mai vizuala si mai interesanta de a da share la aventurile userilor.

Facebook Story reprezinta practic o noua sectiune de News Feed insa mult mai vizuala decat News Feedul clasic, acesta din urma fiind bazat in mare parte pe text. Facebook Stories se bazeaza pe camera, dispozitivul mobil fiind baza povestilor noastre, insa putem de asemenea sa postam si sa editam imagini pe Facebook Story inclusiv de pe desktop, avand posibilitatea sa editam videoclipuri pentru a le imbunatati.

O poveste poate fi impartasita cu toti prietenii, cu un anumit grup de prieteni sau chiar cu o singura persoana.

Cat timp este disponibila o poveste Facebook?
O poveste postata va fi vizibila timp de 24 de ore, dupa care va disparea, asemenea povestilor Snapchat.

Cum dezactivam povestea Facebook a unui utilizator?
Pentru a dezactiva o poveste a unui utilizator trebuie sa accesam sectiunea de povesti, selectam povestea persoanei respective, selectam butonul de optiuni (…) – Mute. Din acel moment nu vom mai avea afisate povestile utilizatorului respectiv.

Pentru orice problema intampinata cu povestile Facebook, lasati un comentariu mai jos si vom incerca sa va ajutam.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU

  1. Buna ziua, de o luna si ceva nu pot aplica locația in poveste , pot selecta stickere, muzica , eticheta , nu pot selecta locație, Temp etc , rămâne blocat apăs si degeaba? Care ar putea fi cauza? Asta doar de pe iPhone, dacă intru pe aceleași cont dar de pe android merge