Episoade noi din serialele preferate de pe Disney si Boomerang
In acest material vom prezenta suprizele din luna iulie pentru cei mici pe posturile de desene animate Disney Channel, Disney Jr. si Boomerang.

Disney Channel
Provocarea estivala din 10 iulie, de la ora 12. In acest program in fiecare zi de sambata si duminica se vor difuza maratoane de episoade din serialele iubite de cei mici:
-10 si 11 iulie: episoade maraton din serialul Mereu la Mijloc
-17 si 18 iulie: episoade maraton din Casa lui Raven
-24 si 25 iulie: episoade maraton din serialul Tabara cu Peripetii
-31 iulie: episoade maraton din serialul Sydney si Max
-Cei 6 super eroi (sezonul 2), din 19 iulie, de la ora 16, de luni pana vineri. Dupa ce au salvat orasul de ticalosul Obake, cei 6 super eroi primesc recunostinta intregului oras. In sezonul 2 al serialului, San Fransokyo este luat de monstri iar soarta celor 6 eroi si a orasului devine incerta.
-Amfibienii – din 3 iulie, in fiecare weekend, de la ora 18:30. Acest serial spune povestea unei fetite pe nume Anne Boonchuy care este transformata in broasca si ajunge intr-o mlastina, un fel de lume a broastelor numita Amfibia. Ana se imprieteneste cu Spring si sora sa Polly si cu ajutorul lor, Ana devine o eroina a locului. In sezonul 2, Ana si prietenii sai ajung in orasul Tritonia pentru a descifra misterele unei cutii muzicale.

Disney Jr.
Doctorita Plusica – sezonul 5 – 5 iulie de luni pana vineri, de la ora 12. In fiecare episod, fetita simpatica Plusica ingrijeste jucariile de plus cu probleme. Ea isi indeplineste visul, acela de a o urma pe mama ei in meseria de doctorita. Plusica este doctorita papusilor iar mama ei doctorita oamenilor.

Episoade noi din serialele preferate de pe Disney si Boomerang

Gigantozaurul – din 19 iulie, de luni pana vineri, de la ora 15 – sezonul 2. Serialul duce micii telespectatori in era dinozaurilor din era cretacica. In sezonul 2, Termmy dispare iar prietenii sai isi dau seama ca lipsa lui va duce la un dezastru ecologic.

In zilele de sambata si duminica, de la ora 10, cei mici vor vedea maratoane din serialele Blue, Eroi in Pijama, Doctorita Plusica si Gigantozaurul.

Boomerang
Pe 5 iulie, postul Boomerang va difuza noi episoade din serialul Alice si Lewis de la ora 20. Episoadele noi din acest serial se vor difuza in fiecare zi, de la ora 20. Intr-o zi, cand se juca, Alice, o fetita de 6 ani descopera din intamplare un loc minunat numit Tara Minunilor. Tara minunilor este un loc magic in care Alice isi face prieteni. Cel mai bun prieten al fetitei este un iepure pe nume Lewis iar in noile episoade Alice doreste sa ocupe un post important in Tara Minunilor si anume gardianul ceasului. Pentru a obtine postul ea va deveni rivala lui Lewis, cel mai bun prieten al sau care era anterior gardianul ceasului. Pentru a obtine postul, Alice trebuie sa convinga locuitorii Tarii Minunilor ca merita sa fie noul gardian.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.