Erdely TV – disponibil regional in grila Digi
Postul de televiziune Erdely TV a fost introdus astazi in grila de programe Digi (RCS & RDS) la nivel regional.

Pana in prezent avem confirmari privind introducerea Erdely TV in grila digitala RCS & RDS din Oradea, Brasov, Baia Mare, Alba-Iulia, Bistrita, Medias, Sibiu, Timisoara, Zalau sau Targu Mures. Televiziunea nu este disponibila la nivel national, astfel incat in anumite judete nu va fi disponibila.

Erdely TV este disponibil pe urmatoarele pozitii si frecvente (vom actualiza articolul pe masura ce vom afla aceste informatii si pentru alte localitati):

 • Brasov – pozitia 144, frecventa 386 MHz
 • Oradea – pozitia 144, frecventa 298 MHz
 • Timisoara – frecventa 442 MHz

Erdely TV (ETV) este o televiziune dedicata comunitatii maghiare din Romania, are sediul in Targu Mures si a fost lansata in 2008. Licenta audiovizuala este detinuta de ETV Center SRL iar acoperirea este regionala pentru judetele Alba, Arad, Bihor, Bistrita-Nasaud, Brasov, Caras-Severin, Cluj, Covasna, Harghita, Hunedoara, Maramures, Mures, Satu Mare, Salaj, Sibiu si Timis.

Erdely TV – disponibil regional in grila Digi

Pana in prezent, televiziunea era disponibila in grila Digi doar in anumite zone, in grila analogica insa de astazi poate fi receptionata si in grila digitala. Pe analogic, postul era disponibil deja in localitati precum Miercurea-Ciuc, Cluj-Napoca, Cehu Silvaniei, Zalau sau Covasna.

Grila de programe digitala se poate receptiona in reteaua RCS & RDS in una din urmatoarele conditii:

 • avand un televizor cu receptor DVB-C, caz in care nu conteaza daca avem pachetul Digital sau pachetul Analogic, cu oricare vom receptiona grila digitala
 • avand un decodor Digi, caz in care vom fi obligati sa optam pentru pachetul Digital, primul receptor este oferit in custodie

Erdely TV este disponibil si in grila de televiziune digitala prin cablu a operatorilor Vodafone si Orange (in zonele cu retea proprie). Pe satelit, putem receptiona acest program in retelele Telekom (in extraoptiunea Hungarian) si Orange.

Daca ati urmarit pana in prezent Erdely TV, ce parere aveti despre acest post? Lasati un comentariu mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

21 COMENTARII

  • În România orice operator ar trebui să aiba OBLIGATORIU toate posturile regionale TVR. Vodafone din ce am inteles le are, de orange nu stiu, DIGI freacă duda, trebuie să-i sancționeze CNA că să-și miste și ei basaul din loc. În alte țări de gen Italia, Spania, Germania, posturi regionale prin lege se retransmit în toată țara….la noi… se freacă duda… CNA roagă că „macar să intre regionalu TVR… trebuie să fie TOT ce inseamna studii regional

 1. Bine ca au băgat acest post și în alte regiuni trebuie să-i sancționeze CNA că freacă duda. Bine ca sunt punctuali cu un post care nu obținea licența că nu traducea emisiunile

 2. Erdely TV era disponibil de mult timp la Vodafone (UPC) Timișoara, pozitia 801. Mă surprinde că Digi de abia acum îl introduce. Nu sunt fan Vodafone, dar au și 2 programe in spaniola, 24horas și TVE, Digi nu are nici unul din ce știu.

  • Digi a respectat mai greu legea au tras de timp cat au putut. Vodafone a respectat legea . A fost si la Digi TVE dar acum nu mai are nici un post spaniol.

    • Am zis eu asa ceva ca mi se pare aiurea ? Sau cui i se adreseaza acest comentariu al tau? Erdely tv nu avea de ce sa fie tradus in ro pentru ca nu se adreseaza romanilor.

     • Acum 1,2 ani cereau licența și a fost respinsă că nu aveau emisiuni traduse. Mai este un post italian asemănător care a obținut licența din prima. De ce draci vorbim?????

     • Atâta timp cât emite de din România legea spune că citez ” orice post străin emis de pe teritoriul unei țări TREBUIE tradus în limba acelei țări „

     • Nu spune nici o lege asa ceva. Si cei de la Viacom au licentele posturilor MTV luate in Cehia si posturile au emisiuni in engleza.