Eroare HBO GO Internet access – GO5 Button Reload
In a doua parte a zilei de azi, multi utilizatori ai serviciului HBO GO au reclamat probleme privind accesarea platformei, eroarea fiind urmatoarea:

Internet access
GO5_TEXT_RECONNECTED
GO5_BUTTON_RELOAD

Aceasta eroare poate sa apara pe HBO GO pe mobil, PC sau pe TV insa unor utilizatori le functioneaza pe anumite dispozitive iar pe altele apare eroarea descrisa mai sus. Problemele au aparut astazi, acum aproximativ o ora. Desi eroarea apare multor utilizatori, problema nu afecteaza toti utilizatorii HBO GO.

Problema nu este rezolvata de repornirea echipamentului si nici de reinstalarea aplicatiei HBO GO. Am trimis o solicitare catre HBO GO privind aceasta problema insa nu ne-a fost oferita inca o solutie, vom actualiza acest articol pe masura ce vom avea informatii suplimentare despre aceasta problema.

Aceasta este una din numeroasele erori care pot aparea pe platforma HBO GO. Desi din punct de vedere al continutului, putem prefera HBO GO in detrimentul rivalilor de la Netflix, acestia din urma au o platforma mult mai stabila, cu mai putine probleme.

Eroare HBO GO Internet access – GO5 Button Reload

HBO GO este platforma online detinuta de HBO, acestia detin si HBO Max insa aceasta platforma nu este inca disponibila in Romania. Anul acesta HBO Max va inlocui HBO GO insa probabil vom vedea si diferente de pret, avand in vedere ca pe HBO Max avem un continut mai variat. Momentan, HBO GO este disponibil gratuit la majoritatea operatorilor de televiziune prin cablu si satelit la activarea unei extraoptiuni precum HBO sau Maxpack.

Nu avem informatii concrete privind cand se va intampla inlocuirea HBO GO cu HBO Max insa Andy Forssel, CEO-ul HBO Max, a declarat ca inlocuirea se va realiza anul acesta in Europa.

Voua va functioneaza serviciul HBO GO sau intampinati aceeasi problema descrisa mai sus?

Update 12.01.2021: Problemele au fost rezolvate in cursul serii de ieri;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

8 COMENTARII

 1. Suntem in Martie 2023 si la mine nu funcționează cu exact acest mesaj. Practic platesc degeaba abonament. Ma puteți ajuta cu un nr de contact cum as putea sa iau legătura cu ei ?
  Mulțumesc

  • Salut Silviu,
   Nu am reusit sa gasim o solutie pentru aceasta problema, aseara erau foarte multi utilizatori care intampinau eroarea mentionata insa pentru majoritatea s-a rezolvat.
   Iti recomand sa faci o sesizare catre HBO GO sa verifice in detaliu.