Limba engleza a devenit vitala. Fie ca este vorba de utilizarea unui calculator sau telefon, sau fie ca vorbim de excursii in strainatate, mereu o sa avem nevoie de engleza.

Limba engleza este folosita la nivel mondial, motiv pentru care fiecare dintre noi avem nevoie de ea. In orice tara am merge, nu ne-am putea descurca fara ajutorul acestei limbi.

Avem nevoie de limba engleza in lumea actuala pentru ca este limba cea mai des vorbita, este cea mai utilizata in lume pentru a face legatura intre natii (traducerile simple de pe cutia de cereale sau de pe manualul de utilizare ale smartphone-ului sunt din start in engleza ca prima optiune), este limba si cea mai usor folosita gramatical dintre cele 3 care au pretentia de limba globalizata: engleza, franceza, germana; si este limba care a acaparat lumea desi are cea mai scurta traditie si istorie(cine s-ar fi asteptat ca intr-o lume condusa de francezi, italieni ca poeti, pictori, oratori, ca aceea care va conduce lumea va fi engleza si nu una din limbile latine?).

Internetul este plin de cursuri pentru a invata limba engleza insa aproape niciunul nu este suficient de bun pentru a ne ajuta sa invatam aceasta limba. Spun aproape niciunul fiindca am descoperit un site destul de interesant care ofera cursuri de limba engleza de la 0. Indiferent de varsta, acum poti sa inveti aceasta limba foarte usor.

Site-ul se numeste Proerudio si ofera o gama larga de cursuri atat pentru copii cat si pentru adolescenti. Cu ajutorul acestui site poti sa-i organizezi mult mai usor activitatea didactica a copilului tau pe timpul vacantei de vara.

Avand in vedere ca proerudio.ro ofera cursuri de limba engleza pentru copii, acesta mai ofera si tabere  de limba engleza. Copilul tau poate beneficia acum de cele mai bune tabere de vara.

M-as fi asteptat ca preturile sa fie destul de piperate insa nu mica mi-a fost mirarea sa vad ca sunt destul de accesibile. Din acest motiv site-ul este destul de folosit iar feedback-ul este doar pozitiv.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.