Cum sa vinzi droguri online: sezonul 4, anul acesta pe Netflix

Cum sa vinzi droguri online (titlu original: How to sell drugs online (Fast)) este un serial Netflix german din categoria umor negru si crime, comedy drama, techno-thriller. Serialul a fost creat de Matthias Murmann si Philipp KabBbohrer. Cele 3 sezoane ale seriei sunt disponibile pe platforma de streaming Netflix.

Cum sa vinzi droguri online a debutat cu primul sezon (6 episoade) la data de 31 mai 2019. Sezonul 2 a aparut pe 21 iulie 2020 si a fost urmat de sezonul 3 la data de 27 iulie 2021. Anul acesta va apare pe Netflix sezonul 4 al serialului, insa nu detinem deocamdata data oficiala a lansarii.

Cum sa vinzi droguri online a obtinut nota 7,8 pe IMDb si are cota de popularitate 2394. Dintre cele 7 premii obtinute de acest serial despre maturizarea unor adolescenti, mentionam: cel mai bun serial de comedie (2020) si Best Editing Fiction (2021) din partea German Television Awards, cel mai bun serial TV (2020) si cel mai bun actor nou (2020) din partea Romy Gala, Austria, premiul Grimme pentru copii si tineri in  anul 2020 si premiul pentru cel mai bun actor (2019) din partea Bambi Awards pentru actorul Bjarne Madel.

Povestea prezentata in serial este inspirata dintr-un fapt real petrecut in anul 2017 in Leipzig, in care Maximilian Schmidt a sfarsit prin a primi o sentinta de 7 ani in inchisoare. In serial, actiunea se petrece in orasul fictional Rinseln, Germania, si este povestita din perspectiva unui elev de liceu tocilar Moritz Zimmerman.

Cum sa vinzi droguri online: sezonul 4, anul acesta pe Netflix

Cel din urma si cel mai bun prieten al lui, Lenny Sander, incearca sa o recucereasca pe fosta iubita a lui Moritz, asa ca incep sa vanda ecstasy online. Afacerea se dovedeste a fi un succes real, insa curand evenimentele scapa de sub control. Dormitorul adolescentilor devine sediul celei mai mari retele de distributie online, insa provocarile sunt si ele pe masura succesului. Ramane de vazut cat timp vor ramane in top si ce vor face in cele din urma.

In rolul principal joaca actorul Maximilian Mundt, care a mai jucat si in Susi (2020, Ronny), Ze Network (2022, Thomas). El este castigatorul premiului pentru cea mai buna aparitie a unui actor nou din partea Romy Gala (2020), premiu primit chiar pentru rolul din Cum sa vinzi droguri online.

Danilo Kamperidis interpreteaza rolul lui Lenny Sander, cel mai bun prieten al lui Moritz. Actorul a mai jucat si in Becoming Charlie (2022, Nikolas) sau Die Pfefferkorner (2014, Anton).

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.