I.A. cu stil cu Iulia Albu pe Antena Stars
Postul de divertisment Antena Stars pregateste pentru telespectatorii sai o noua emisiune de stil. Aceasta emisiune va fi difuzata din toamna (inca nu se stie pe ce data va incepe difuzarea emisiuni pe post) si va fi prezentata de Iulia Albu, fiind prima ei emisiune.

Emisiunea se va numi I.A cu stil iar in aceasta emisiune Iulia Albu va schimba complet stilul vestimentar al concurentilor. Cei care doresc sa participe la emisiunea Iuliei Albu si sa invete cum sa isi aleaga vestimentatia pentru un eveniment important din viata lor trebuie sa isi scrie povestea intr-un mesaj privat pe pagina de Instagram a criticului de moda Iulia Albu. Daca povestea o va impresiona atunci Iulia Albu se va ocupa de stilul vestimentar al fiecarui participant in parte.

Iata care este mesajul Iuliei Albu pentru cine doreste sa participe la proiectul sau: „Sa spui o poveste buna despre tine sa ma fascinezi dupa care eu sa te aleg pe tine si sa aduc  glamour in viata ta”.

Titlul emisiunii I.A. cu stil reprezinta initialele numelui criticului de moda Iulia Albu. Iulia Albu avea o rubrica saptamanala in cadrul emisiunii La Maruta difuzata la Pro TV. Ea a anuntat despartirea de Pro TV intr-un podcast facut de Maruta in mediul online.

I.A. cu stil cu Iulia Albu pe Antena Stars

Colaborarea cu Pro TV a incetat in luna iunie a acestui an. La o luna distanta, Iulia Albu a fost invitata in Observatorul de pranz al Antenei 1 unde a confirmat ca a semnat un contract cu trustul Intact.

Iulia Albu s-a Nascut in 1981 in Pitesti si a fost casatorita 8 ani cu Mihai Albu, designer de incaltaminte, au o fetita Ioana Mikaela Albu. Iulia Albu este de meserie critic de moda si a creat bijuterii, rochii de mireasa si rochii de seara. A fost in juriul emisiunii Bravo, ai stil! difuzata de Kanal D.

Antena stars s-a lansat in 2007 cu numele de Antena 2 iar din 2013 se numeste Antena Stars. Postul apartine companiei Intact Media si este in pachetele de baza ale operatorilor de cablu, dth si iptv din tara noastra. Antena Stars nu este in grila DTH-ului Free Sat. Pe acest program putem urmari cateva emisiuni cum ar fi: Star Matinal, Star News, Xtra Night Show si altele.

Update 16.09.2021: Premiera emisiunii I.A. cu stil va fi maine, 17 septembrie, urmand sa fie difuzata in fiecare vineri de la ora 18:00;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

6 COMENTARII

  1. Buna ziua.doresc si eu o schimbare.Va rog sa ma ajutati.O apreciez mult pe dm.Iulia Albu.chiar de am o varsta imi doresc mult o schimbare.multumesc.

  2. Bună seara! Aștept cu mare interes emisiunea! Am 50 de ani din punctul meu de vedere nu arat rău. Dar stilul tău este cu adevărat foarte interesant! Aș fi onorata sa fiu selectata! Mulțumesc..