Expeditie la capatul pamantului – pe Discovery
Discovery lanseaza trei noi documentare luna aceasta pe Discovery Channel, primul incepe miercuri, 7.10.2020, de la ora 21:00 si se numeste Masini la comanda.

Seria Masini la comanda prezinta masinile unice care trec prin mainile lui Beau Boeckmann, „Mad Mike” Martin si Dave Shuten. Beau Boeckmann a crescut in reprezentantele Galpin si este creierul din spatele intregii operatiuni Galpin Auto Sports si este cunoscut ca persoana care face orice pentru a gasi masini rare.

Specialistul „Mad Mike” Martin este cunoscut pentru proiectele sale traznite pe care le pune in practica si este cunoscut de cand ideile sale au fost puse in practica in cadrul emisiunii MTV, Pimp my ride.
Dave Shuten are ani intregi de experienta in restaurarea automobilelor clasice.

Legendele salbaticiei, 10 octombrie, pe Discovery Channel
O alta serie va incepe saptamana viitoare, sambata 10 octombrie 2020 de la ora 22:00. Prieteni de-o viata, Damian Duffy si Matt Hoffmann, exploreaza cele mai misterioase minuni ale naturii.
Legendele salbaticiei (Legends of the wild) este o noua serie cu un singur sezon alcatuit din 6 episoade.

Expeditie la capatul pamantului – pe Discovery Channel
A treia serie noua disponibila pe Discovery Channel luna aceasta va avea premiera duminica, 25 octombrie 2020, de la ora 22:00.

Expeditie la capatul pamantului (Expedition to the edge) prezinta un grup apropiati de prieteni care afla repede pretul aventurii cand o calatorie se transforma intr-o criza de viata si de moarte. Vom putea vedea trairile si emotiile unui echipaj care a supravietuit unei calatorii de 11 luni pe ruta ce traverseaza Oceanul Arctic, cu numele de Pasajul de Nord-Vest.

Sezonul documentarului Expeditie la capatul pamantului are 6 episoade, primul fiind difuzat pe 25 octombrie, pe Discovery Channel. In primul episod, echipajul Infinity se afla in insulele Marshall, pregatindu-se pentru una dintre cele mai periculoase expeditii cunoscute omului, navigand in indepartatul nord. Daca nu pleaca la timp, risca sa fie prinsi in gheata arctica timp de 10 luni.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII