Roland Garros 2022 se vede la Eurosport
In perioada 22 mai – 5 iunie, posturile de televiziune Eurosport 1, Eurosport 2 si Eurosport 4K vor transmite turneul de tenis Roland Garros. Toate meciurile de tenis din cadrul acestui turneu vor putea fi urmarite pe platforma Eurosport Play.

In anul 2021, turneul de tenis Roland Garros a fost castigat la masculinde Novak Djokovic iar la feminin turneul a fost castigat de Barbora Krejcikova. Romania va fi reprezentata sigur de minim 5 jucatoare de tenis. In turneul de calificare, Romania este reprezentata de alte 2 jucatoare (Irina Bara si Alexandra Dulgheru) si un jucator in proba masculina (Marius Copil, a fost eliminat intre timp).

Pe tabloul principal, tara noastra este reprezentata de jucatoarele: Simona Halep, Sorana Cirstea, Irina Begu, Gabriela Ruse, Ana Bogdan. Lupta pentru castigarea titlului la Roland Garros este extrem de stransa atat la masculin cat si la feminin. Iata care sunt jucatorii cu cele mai mari sanse la castigarea turneului, proba masculina:

  • Novak Djokovic, a castigat turneul de tenis de la Roma fara sa piarda un set (turneul de la Roma s-a jucat inaintea turneului parizian)
  • Carlos Alcaraz este un adolescent spaniol cu sanse mari la castigarea turneului Roland Garros. Carlos a castigat in acest an foarte multe turnee, printre ele numarandu-se Miami Open si Madrid Open. Aceste  turnee l-au propulsat pe Carlos pe locul 6 mondial.
  • La feminin, marea favorita la castigarea titlului este Iga Swiatek, este numarul 1 mondial si a castigat sezonul acesta nu mai putin de 5 titluri la rand. Iga a castigat nu mai putin de 28 de partide consecutiv.
  • Simona Halep se numara si ea printre favorite, jucatoarea romana a declarat printre altele ca se simte pregatita din toate punctele de vedere sa castige un nou titlu la Roland Garros. Simona  Halep a castigat titlul la Roland Garros in anul 2018. Primul meci al Simonei Halep la Roland Garos se va disputa duminica, 22 mai.

Roland Garros 2022 se vede la Eurosport

La ora scrierii acestui material nu se cunosc adversarele jucatoarelor noastre. Tragerea la sorti a tabloului principal al turneului Roland Garros va avea loc joi, 19 mai, de la ora 20, ora Romaniei.

Posturile de televiziune Eurosport 1, Eurosport 2 si Eurosport 4K apartin companiei Warner Bros Discovery. Posturile Eurosport se afla in pachetele de baza ale celor mai mari operatori de cablu, dth si iptv din Romania cum ar fi: Digi, Vodafone, Orange sau iNES.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.