Femeia din casa de vizavi de fata de la fereastra / Sortita – Netflix
In acest articol vom mentiona informatii despre doua seriale noi adaugate de Netflix recent.

Sortita (Chosen) este un serial danez de drama si sci-fi creat de Jannik Tai Mosholt, Kaspar Munk si Christian Potalivo.

Emma, o adolescenta de 17 ani, a simtit dintotdeauna ca nu se integreaza in oraselul in care a crescut, Middelbo, un oras care a fost lovit de meteorit cu 17 ani in urma si care a devenit cunoscut doar din acest motiv, facandu-si locuitorii mandri.

Atunci cand afla ca povestea despre meteorit ar putea fi inventata, telul Emmei devine acela de a descoperi adevarul. Ea crede ca este doar o poveste inventata pentru a creste popularitatea orasului insa situatia se va dovedi a fi mult mai complicata.

In serial vom vedea actorii Malaika Mosendane (cel mai important rol al sau pana in prezent, fiind aflata la inceputul carierei), Andrea Heick Gadeberg (Riders of Justice – 2020), Albert Rudbeck Lindhardt (a avut si el un rol in Riders of Justice), Anders Heinrichsen (Bedrag – 2016), Andreas Dittmer, Mohamed Djeziri, Magnus Juhl Andersen (Into the Darkness – 2020) si altii.

Primul sezon al serialului Sortita / Chosen are 6 episoade si este disponibil pe Netflix de ieri, 27 ianuarie. Pe IMDb are momentan nota 3.5 din 176 de recenzii.

Femeia din casa de vizavi de fata de la fereastra / Sortita – Netflix

Femeia din casa de vizavi de fata de la fereastra (The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window) este o miniserie de comedie cu Kristen Bell in rolul principal. Productia a fost creata de Hugh Davidson (a castigat un premiu Primetime Emmy cu Robot Chicken – 2005), Larry Dorf (Evan Almighty – 2007) si Rachel Ramras.

Actiunea este conturata in jurul Annei, dezamagita in dragoste, pentru care fiecare zi este la fel. Ea sta in fiecare zi cu un pahar de vin la fereastra, vazand cum viata trece pe langa ea. Insa, atunci cand un vecin aratos se muta peste strada, Anna incepe sa vada lumina de la capatul tunelului. Asta pana cand este martora unei crime oribile.

Rolul principal este interpretat de Kristen Bell (Forgetting Sarah Marshall – 2008, Veronica Mars – 2004, Veronica Mars – 2014) iar in serial vom vedea si alti actori precum Michael Ealy (2 Fast 2 Furious – 2003, Takers – 2010, Think Like a Man – 2012), Appy Pratt (Jane, mama virgina – 2014), Nicole Pulliam (Holes – 2003), Tom Riley (Da Vinci’s Demons – 2013, The Nevers – 2021), Rachel Ramras si altii.

Miniseria Femeia din casa de vizavi de fata de la fereastra este disponibil de astazi pe Netflix iar primul sezon are 4 episoade.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.