Prima TV implineste 26 de ani de activitate continua, marcand un parcurs notabil in peisajul media romanesc. De-a lungul acestor peste doua decenii, postul de televiziune s-a impus ca un promotor al divertismentului de calitate. Cu o varietate remarcabila de emisiuni, de la sitcom-uri si reality shows pana la productii originale si emisiuni culturale, Prima TV a devenit un punct de referinta in industria televiziunii romanesti. Astfel, aniversarea celor 26 de ani aduce in prim-plan o bogata istorie a inovatiei si a contributiei semnificative la diversificarea ofertei media nationale.

Pe 17 decembrie, postul de televiziune Prima TV implineste 26 de ani de la lansare. Cu aceasta ocazie, principalul canal al companiei Clever Media a pregatit telespectatorilor sai un program special. In ziua aniversara Prima TV ne invita sa radem copios de la ora 12 daca vom alege sa urmarim filmul romanesc „Premiera” (1976).

Filmul „Premiera” ne prezinta situatiile comice care apar atunci cand actorii si personalul unui teatru se pregatesc sa puna in scena in premiera o piesa de teatru. Actorii si personalul Teatrului Liber din Bucuresti, condus de directoarea Alexandra Dan (Carmen Stanescu), se pregatesc sa puna in scena piesa de teatru „Deghizarea”. Inaintea premierei directoarea teatrului intra intr-o agitatie de nedescris, cu un du-te vino intre biroul ei si scena. Pe langa aceasta agitatie pentru directoarea Alexandra, apare inca o problema pe care trebuie sa o rezolve. Alexandra trebuie sa aplaneze conflictul dintre actorul principal al piesei, Titi (Toma Caragiu), si sufleorul Vasilica (Emil Bolta), plus alte situatii inerente care apar inaintea unei premiere si pe care directoarea trebuie sa le rezolve. Filmul „Premiera” are o durata medie de o ora si 30 de minute si a obtinut nota 8,2 pe IMDb.

Prima TV implineste 26 de ani.
Dupa filmul „Premiera”, programul special al postului Prima TV continua cu o editie speciala a emisiunii „Poezie si Delicateturi”, prezentata de Mircea Dinescu si care incepe la ora 14. In cadrul acestei editii speciale, poetul Mircea Dinescu ii asteapta pe telespectatori cu muzica buna si arome delicioase.

Seara, de la ora 20, incepe una dintre cele mai longevive emisiuni ale postului Prima TV, „Schimb de mame”. In cei 26 de ani, postul Prima TV a fost postul care a lansat primul serial sitcom romanesc („Traznitii”), acesta intrand in Cartea Recordurilor ca cel mai longeviv sitcom din lume. Prima TV a mai lansat in premiera in Romania primul show de cultura generala (Vrei sa fii miliardar) si primul reality show (Big Brother), dar si emisiuni care s-au dovedit adevarate fenomene si au facut istorie in Romania, precum „Copii spun lucruri trasnite”, „Cronica Carcotasilor”, „Schimb de Mame”, „SuperNany” sau „Cursa iubirii”. De-a lungul timpului, postul Prima TV s-a axat pe divertisment si informarea telespectatorilor cat mai corect si echilibrat. Postul Prima TV apartine companiei Clever Media si are licenta tematica de canal generalist.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.