Filme de actiune la Film Now – septembrie 2021
Postul de televiziune Film Now va difuza saptamana aceasta 3 filme de exceptie ce au castigat de-a lungul timpului multe premii sau nominalizari. Aceste filme sunt de actiune.

Miercuri, 22 septembrie, la ora 20, Film Now va difuza filmul Conan: The Barbarian (2011). Cu mult timp in urma, vrajitorii au creat masca lui Acheron, acesta si razboinicii lui au dominat lumea pana cand barbarii i-au invins pe razboinici si au rupt acea masca in mai multe bucati. Barbarii s-au divizat in mai multe colonii, fiecare colonie avand cate o bucata din acea masca. Tribul Cimerian condus de Corin, tatal lui Conan care detine ultima bucata din masca lui Acheron este atacat si distrus de Khalar Zym (Stephen Lang), care doreste sa refaca acea masca, pentru a o readuce la viata pe sotia sa. Razboinicul Conan (Jason Momoa) asista fara sa vrea la asasinarea tatalui sau si la distrugerea comunitatii in care si-a petrecut copilaria.

Conan jura razbunare iar pentru a vedea daca acesta reuseste sa razbune moartea tatalui si a tribului sau va trebui sa urmariti filmul Conan, miercuri 22 septembrie, la ora 20, pe Film Now. Filmul Conan s-a filmat in Bulgaria iar pe IMDb a obtinut nota 5,2.

Vineri, 24 septembrie, la ora 21:35, Film Now va difuza filmul The Revenant: Legenda lui Hugh Glass (2015). Este un film realizat dupa romanul lui Michael Punke. Actiunea filmului se desfasoara in America de Nord, in 1823. Un grup de vanatori este atacat de indieni. Supravietuitorii atacului fug si sunt condusi de Hugh Glass (Leonardo Di Caprio). Vanatorii se adancesc in padure si la un moment dat Glass este atacat de un urs. Trei vanatori din acel grup hotarasc sa stea cu Glass pana cand acesta moare si sa ii sape groapa. Printre cei care stau cu el este si fiul acestuia Hawk (Forrest Goodluck). Hawk este ucis de unul din cei ramasi cu el sa ii tina companie tatalui sau pana moare, cei 2 fug speriati si il lasa pe Glass singur in padure. Hugh doreste sa isi razbune fiul si pleaca in cautarea celor 2 pentru a-i ucide.

Filme de actiune la Film Now – septembrie 2021

Filmul The Revenant a avut 9 nominalizari si a luat 3 premii Oscar. Acest film se poate vedea si pe postul TV 1000 pe 27 septembrie, de la ora 22.
Pe IMDb, The Revenant a luat nota 8.

Sambata, 25 septembrie, de la ora 21:25, Film Now va difuza filmul The Golden Compass / Busola de aur (2007). Lyra Belaqva (Dakota Blue Richards) este o fata orfana care traeste intr-o lume in care exista o forta rea numita Magisterium, scopul acestei fortei fiind acela de a conduce lumea. Toti copiii din acea lume sunt rapiti de un grup numit Cobleri. Lyra, alaturi de gibti, se duc sa salveze copiii din mainile acelui grup de cobleri. Filmul Busola de aur a castiga un premiu Oscar iar pe IMDb a obtinut nota 6.
Filmarile au avut loc in Norvegia.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.