Filmele Omul Paianjen – in curand pe Disney+ si HBO
Reprezentantii Disney+ Romania anunta ca incepand din data de 29 iulie vor pune la dispozitia abonatilor o parte din filmele francizei Spider Man / Omul Paianjen. De mentionat ca aceste filme ce vor fi disponibile pe Disney+ Romania si detaliate in acest material pot fi vizionate si pe posturile HBO.

The Amazing Spider Man / Uimitorul Om Paianjen (2012) – 27 iulie, ora 16:50 pe HBO si pe 6 august la ora 20 pe Pro TV. Peter Parker (Andrew Garfield) este un licean abandonat de parinti care traieste in casa unchilor sai, matusa May (Sally Field) si unchiul Ben (Martin Sheen). Peter este foarte suparat din cauza ca parintii sai l-au abandonat insa incearca sa se adapteze situatiei. Intr-o zi, Peter gaseste o servieta de-a tatalui sau si se hotaraste sa cerceteze sperand ca poate il va gasi si ii va spune de ce l-a abandonat.

Cautarile lui Peter Parker il duc catre un laborator numit Oscorp al unui doctor malefic, partener in trecut cu tatal lui Parker. Doctorul este Curt Connors (Rhys Ifans). In acel laborator, Spider Man se va confrunta cu egoul doctorului Connors, un personaj malefic numit Soparla.

Filmul Uimitorul Om Paianjen are durata de 2 ore si 16 minute, pe IMDb a obtinut nota 6,9.

The Amaizing Spider Man 2 / Uimitorul Om Paianjen 2 (2014) – 28 iulie, la ora 13:55 pe HBO. Cu toate ca tanarul Peter Parker (Andrew Garfield) este bucuros ca lumea il considera un erou in costumul Omului Paianjen si ca are o iubita frumoasa, pe Gwen (Emma Stone), el totusi se sperie cand vede cate responsabilitati apar cand imbraca costumul.

In aceasta parte a doua a seriei Uimitorul Om Paianjen 2, Peter se va duela cu un raufacator mult mai puternic decat el numit Electro (Jamie Foxx).
Filmul Uimitorul Om Paianjen 2 are durata de 2 ore si 22 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,6.

Spider Man: Homecoming / Omul Paianjen: Intoarcerea acasa (2017) – 29 iulie, ora 21 pe HBO si 7 august, ora 16:10, pe HBO 2. Peter Parker (Tom Holland) doreste sa se alature echipei Razbunatorii si sa se intoarca acasa la matusa May (Marisa Tomei). Omul Paianjen este indrumat de un nou mentor pe nume Tony Stark (Robert Downey JR). Inainte sa se alature echipei de supereroi Razbunatorii, Peter vrea sa inceapa o noua viata.

Toate bune si frumoase pana in ziua in care apare un nou raufacator pe nume Vulture ( Michael Keaton) care ii pune in pericol pe toti oamenii din viata lui Peter Parker. Filmul Omul Paianjen: Intoarcerea acasa are durata de 2 ore si 13 minute, pe IMDb a obtinut nota 7,4.

Filmele Omul Paianjen – in curand pe Disney+ si HBO

Spider Man: Into the Spider-Verse/ Omul Paianjen: In lumea paianjanului (2018) – 6 august, ora 14:35 pe HBO 2. Acest film este o varianta animata si ne prezinta viata unui tanar pe nume Miles Morales care se muta cu parintii sai in orasul Brooklyn. Parintii l-au inscris pe Miles la o scoala pentru copii supradotati insa baiatul are dificultati de adaptare si integrare in colectivul scolii.

Intr-o zi, Miles este muscat de un paianjen radioactiv. Prin acea intepatura, baiatul capata superputeri. Un mafiot al orasului pe nume Kingpin construieste un accelerator nuclear care deschide un portal catre alte universuri paralele. Astfel, Miles va cunoaste numerosi Oameni Paianjeni.

Filmul Omul Paianjen: In lumea paianjenului are durata de o ora si 27 minute, pe IMDb a obtinut nota 8,4.

Spider-Man: Far For Home / Omul Paianjen: Departe de casa (2019) – 30 iulie, ora 20, pe HBO. In acest film, Peter Parker (Tom Holland) doreste sa petreaca cateva zile de vacanta cu niste prieteni. Planurile lui Peter de a intra in vacanta ii sunt naruite atunci cand Omul Paianjen decide sa il ajute pe Nick Furry (Samuel L Jakson) sa descopere adevarul despre creaturi misterioase.

Filmul Omul Paianjen: Departe de casa are durata de 2 ore si 9 minute, pe IMDb a obtinut nota 7,4.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII