Cum anunt deranjamente prin sesizari la Focus Sat cand nu functioneaza televiziunea?

Focus Sat este un furnizor de televiziune prin satelit (DTH) iar in acest articol vom detalia modalitatile prin care putem contacta serviciul de relatii cu clientii Focus Sat pentru a anunta un deranjament, pentru a sesiza o problema sau pentru a solicita informatii. Cele mai frecvente situatii in care dorim sa contactam serviciul de relatii cu clientii Focus Sat pentru a sesiza o problema sunt cand avem lipsa semnal la antena satelit sau un semnal foarte slab si cand nu receptionam anumite programe.

De asemenea, putem avea nevoie sa stim cum sa ii contactam pe cei de la Focus Sat cand avem nelamuriri despre optiunile focus sat sau despre grila de programe.

Cum putem contacta un instalator Focus Sat?

Focus Sat lucreaza cu foarte multi contractori iar in cazul in care dorim sa aflam cum putem contacta instalatorul de pe raza unui judet, lasati un comentariu urmand sa va recomandam noi compania pe care sa o contactati si sa va oferim date de contact. De obicei, sunt mai multe firme care sunt disponibile pe raza unui judet pentru serviciul de televiziune Focus Sat, ramane la latitudinea noastra pe cine dorim sa contactam.

Putem contacta o echipa de instalare Focus Sat pentru receptoare, cartele Focus Sat, vouchere sau PIN-uri de reincarcare. Modalitatile prin care putem contacta serviciul de dispecerat Focus Sat pentru a sesiza o problema sau pentru a primi o informatie sunt:

 1. 0214067220. Putem suna la acest numar de telefon de luni pana vineri intre 08:00 – 21:00 iar sambata si duminica intre 10:00 – 20:00;
 2. E-mail – contact @ focussat.ro. Putem trimite un mail cu solicitarea noastra la aceasta adresa;
 3. Facebook. La fel ca toti furnizorii mari de telecomunicatii, putem adresa o intrebare si pe pagina oficiala de Facebook Focus Sat;
 4. Online – focussat.ro. Putem deschide un tichet la compania Focus Sat direct online pe site-ul oficial completand formularul disponibil de contact;

Cum anunt deranjamente prin sesizari la Focus Sat cand nu functioneaza televiziunea?
Putem folosi modalitatile de contact de mai sus nu numai pentru a sesiza o problema de nefunctionare dar si pentru a deveni un client al serviciului tv Focus Sat.

Focus Sat este prima companie care a furnizat serviciul de televiziune prin satelit (DTH) in Romania, este pacat ca in ultima perioada a inceput sa piarda clienti, exista zvonuri si privind o posibila preluare a acestei companii de catre unul din granzii din Romania. Daca vom obtine informatii concrete despre aceste potentiale negocieri, vom publica aici. In prezent, Focus Sat are aproximativ 350 000 de abonati si se diferentiaza de alti operatori prin posibilitatea de a nu semna un contract, serviciul de televiziune fiind furnizat pe baza activarii cartelei.

Daca doriti informatii despre Focus Sat sau aveti o anumita problema, lasati un comentariu si vom incerca sa va ajutam.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

52 COMENTARII

  • Buna seara,
   Pentru a anunta un deranjament la Focus Sat trebuie sa sunati la numarul 0214067220. Este disponibil de luni pana vineri intre 08:00 – 21:00 sau in weekend intre 10:00 – 20:00.

  • Buna seara, Focus Sat ofera doar serviciul de televiziune prin satelit. Compania mama care detine Focus Sat, Liberty Global, detine si UPC pentru servicii prin cablu, deci ati putea opta pentru internet de la UPC.

 1. Buna seara
  Va rog pentru o resedinta as dori o cartela reincarcabila cu televiziune satelit? spun bine?
  ma puteti sprijini?informa?
  zona este BERTEA – PRAHOVA
  Este nevoie de un anumit tip de televizoare???

  • Buna seara,
   Da, puteti opta pentru televiziune satelit, trebuie sa contactati una din echipele autorizate Focus Sat, in Prahova sunt 3 firme autorizate:
   TERON SYSTEMS S.R.L. – CAMPINA
   TERON DIGITAL NETWORK S.R.L. – PLOIESTI
   SATELIT NETWORK S.R.L. – PLOIESTI
   Nu aveti nevoie de un anumit tip de televizor.

  • Focus Sat este un serviciu strict pentru DTH (televiziune prin satelit). Este detinuta de Liberty Global, care detine si UPC Romania. Deci, putem spune ca divizia DTH Liberty Global in Romania este Focus Sat iar divizia de servicii fixe (inclusiv internet) este UPC Romania. De asemenea, Liberty Global a ajuns la un acord cu grupul Vodafone pentru a vinde UPC Romania catre acestia, urmand ca in urmatorii 2 ani cel mai probabil sa se finalizeze tranzactia si integrarea UPC Romania in grupul Vodafone.