Cum anunt deranjamente prin sesizari la Focus Sat cand nu functioneaza televiziunea?

Focus Sat este un furnizor de televiziune prin satelit (DTH) iar in acest articol vom detalia modalitatile prin care putem contacta serviciul de relatii cu clientii Focus Sat pentru a anunta un deranjament, pentru a sesiza o problema sau pentru a solicita informatii. Cele mai frecvente situatii in care dorim sa contactam serviciul de relatii cu clientii Focus Sat pentru a sesiza o problema sunt cand avem lipsa semnal la antena satelit sau un semnal foarte slab si cand nu receptionam anumite programe.

De asemenea, putem avea nevoie sa stim cum sa ii contactam pe cei de la Focus Sat cand avem nelamuriri despre optiunile focus sat sau despre grila de programe.
Cum putem contacta un instalator Focus Sat?

Focus Sat lucreaza cu foarte multi contractori iar in cazul in care dorim sa aflam cum putem contacta instalatorul de pe raza unui judet, lasati un comentariu urmand sa va recomandam noi compania pe care sa o contactati si sa va oferim date de contact. De obicei, sunt mai multe firme care sunt disponibile pe raza unui judet pentru serviciul de televiziune Focus Sat, ramane la latitudinea noastra pe cine dorim sa contactam.
Putem contacta o echipa de instalare Focus Sat pentru receptoare, cartele Focus Sat, vouchere sau PIN-uri de reincarcare. Modalitatile prin care putem contacta serviciul de dispecerat Focus Sat pentru a sesiza o problema sau pentru a primi o informatie sunt:

 1. 0214067220. Putem suna la acest numar de telefon de luni pana vineri intre 08:00 – 21:00 iar sambata si duminica intre 10:00 – 20:00;
 2. E-mail – contact @ focussat.ro. Putem trimite un mail cu solicitarea noastra la aceasta adresa;
 3. Facebook. La fel ca toti furnizorii mari de telecomunicatii, putem adresa o intrebare si pe pagina oficiala de Facebook Focus Sat;
 4. Online – focussat.ro. Putem deschide un tichet la compania Focus Sat direct online pe site-ul oficial completand formularul disponibil de contact;

Cum anunt deranjamente prin sesizari la Focus Sat cand nu functioneaza televiziunea?
Putem folosi modalitatile de contact de mai sus nu numai pentru a sesiza o problema de nefunctionare dar si pentru a deveni un client al serviciului tv Focus Sat.

Focus Sat este prima companie care a furnizat serviciul de televiziune prin satelit (DTH) in Romania, este pacat ca in ultima perioada a inceput sa piarda clienti, exista zvonuri si privind o posibila preluare a acestei companii de catre unul din granzii din Romania (later update: Focus Sat a fost achizitionat de grupul M7). Daca vom obtine informatii concrete despre aceste potentiale negocieri, vom publica aici. In prezent, Focus Sat are aproximativ 350 000 de abonati si se diferentiaza de alti operatori prin posibilitatea de a nu semna un contract, serviciul de televiziune fiind furnizat pe baza activarii cartelei.

Daca doriti informatii despre Focus Sat sau aveti o anumita problema, lasati un comentariu si vom incerca sa va ajutam.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

290 COMENTARII

  • Noi nu suntem angajati Focus Sat.
   Trebuie sa faceti o sesizare catre ei pentru reinitializarea cartelei, puteti face si online, detalii gasiti in articol, mai sus.

 1. Ma lipsesc de serviciile lor e a doua oara cand pățesc așa .daca face si de craciun ca de 1 decembrie ma duc la alt furnizor.ma duc dinainte macar sa raspunda la un tel

 2. Acum o luna au avut aceleasi probleme tehnice, cartela sa facut 37 lei cu mult peste ceilalti furnizori de tv. pe satelit, nici macar bunul simt nu exista sa fie liniile telefonice deschise, daca se va continua asa o sa plece mare parte din clieni spre ceilalti furnizori, oricum le multumim ca de Ziua Nationala nu au avut multi romani acces la programe tv. cu toate ca au platit anticipat dreptul de vizionare a programelor.

  • Ai dreptate in ceea ce priveste problema generala de acum o luna si marirea pretului insa in ceea ce priveste liniile telefonice, nu functioneaza apelul deoarece sunt foarte multi care suna in acelasi timp iar ei cu siguranta au efectiv redus, fiind zi libera nationala. Nu este ceva planificat ci o problema tehnica neprevazuta.

 3. Va rugam sa remediați problema, chiar astăzi oameni buni!? Nu putem nici măcar sa va contactam, cu siguranță vom renunță la serviciile dumneavoastră,daca asa se continua.

  • Este o avarie generala Focus Sat care afecteaza o parte din clienti, efectul fiind cel descris de dvs.
   Fiind o problema generala, probabil cei de la Focus Sat lucreaza pentru remediere.
   Puteti face o sesizare prin una din metodele descrise mai sus, in articol, pentru a urgenta rezolvarea problemei.

  • Buna ziua,
   Este o avarie generala Focus Sat care afecteaza o parte din clienti, efectul fiind cel descris de dvs.
   Fiind o problema generala, probabil cei de la Focus Sat lucreaza pentru remediere.
   Puteti face o sesizare prin una din metodele descrise mai sus, in articol, pentru a urgenta rezolvarea problemei.

  • Se pare ca au o problema generala cei de la Focus Sat, cu siguranta se lucreaza pentru rezolvarea problemei insa puteti face o sesizare online catre ei, detalii mai sus in articol.

 4. Ce faceti oameni buni? Cartela este incarcata dar programele imi functioneaza 5 seconde. .apoi nimic..Pe orice Canal. .Se poate? Tocmai azi ?V-am apelat de N ori..Faceti ceva..ca de nu ..Va parasesc. ..

  • Se pare ca au o problema generala cei de la Focus Sat, cu siguranta se lucreaza pentru rezolvarea problemei insa puteti face o sesizare online catre ei, detalii mai sus in articol.

  • Faceti o sesizare la Focus Sat, din cate am inteles au o avarie majora, e posibil sa fiti afectat si dvs.
   De asemenea, asigurati-va ca nu v-a expirat pachetul.