Filmele Resident Evil se vad la Pro Cinema
Pro Cinema va difuza in fiecare seara de miercuri a lunii februarie filme de actiune cu actrita Milla Jovovich. Telespectatorii o vor vedea pe frumoasa actrita in seria de filme Resident Evil. Aceste filme vor fi difuzate in fiecare seara de miercuri, de la ora 22:30.
Filmele Resident Evil sunt facute dupa jocul video cu acelasi nume scos pe piata in 1996.

Resident Evil / Resident Evil: Experiment Fatal (2002) – 1 februarie, ora 22:30. O companie pe nume Umbrella detine un laborator in care se fac o serie de experimente ciudate. Un virus din acel laborator ajunge intr-o comunitate. Virusul transforma o mica comunitate in zombii umblatori. Cei care nu sunt contaminati cu acel virus  fac un grup de comando condus de Alice (Milla Jovovich) si  Rain (Michelle Rodriguez).

Misiunea acestui grup de comando este sa patrunda in laborator si sa impiedice raspandirea virusului dar si sa gaseasca un antidot pentru cei afectati deja de virus.
Filmul Resident Evil: Experiment fatal are durata de o ora si 40 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,6.

Resident Evil: Apocalypse / Resident Evil: Ultimul razboi (2004) – 8 februarie, ora 22:30. Grupul de comanda condus de Alice si Rain este anihilat. Alice (Milla Jovovich) cade intr-un somn adanc in care viseaza ca strigoi insetati de sange sunt eliberati din laboratorul Umbrella si umbla prin orasul Raccoon City.

Cand se trezeste, Alice afla ca acel vis a devenit realitate. Pe langa acest lucru, ea mai afla ca este rezultatul unui experiment Umbrella. In orasul Raccoon City exista un mic grup de oameni care nu sunt transformati in strigoi si care vor sa plece din oras. Alice se ofera sa ii ajute sa scape din oras insa singurul care stie o iesire sigura este doctorul Charles (Jared Harris) care se ofera sa ii ajute cu o singura conditie. Alice si inca doi curajos temerari Jill Valentine (Sienna Guillory) si Carlos Olivera (Oded Fehr) trebuie sa o gaseasca pe fiica doctorului care se ascunde prin oras de frica.

Resident Evil: Ultimul Razboi are durata de o ora si 34 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,1.

Filmele Resident Evil se vad la Pro Cinema

Resident Evil Afterlife / Resident Evil: Viata de apoi (2010) – 15 februarie, ora 22:30. Compania Umbrella doreste sa faca un experiment in care, cu ajutorul unui virus, sa impiedice imbatranirea oamenilor. Acest virus se numeste virusul T. Experimentul este un succes pana la un punct, oamenii intineresc insa devin zombi.

Alice (Milla Jovovich) este in Japonia unde se lupta cu directorul companiei Umbrella, Albert Wesker (Shawn Roberts). Alice il lasa pe Albert si pleaca in Alaska, singurul loc de pe pamant unde se crede ca virusul T nu a patruns. Ea doreste sa gaseasca oameni dispusi sa lupte pentru a salva lumea.

In Alaska, o gaseste pe prietena ei Claire (Ali Larter), care isi pierduse memoria. Dezamagita ca nu a gasit ce cauta in Alaska, Alice se intoarce in Los Angeles cu prietena ei. In orasul ingerilor gaseste un grup de oameni aflati intr-o fosta inchisoare care nu erau transformati in zombi si alaturi de ei incearca sa gaseasca o solutie de a salva lumea.
Filmul are durata de o ora si 36 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5,8.

Resident Evil: Retribution / Resident Evil: Rasplata (2012) – 22 februarie, ora 22:30. Virusul T continua sa transforme omenirea in zombi. Alice (Milla Jovovich) se trezeste in laboratorul companiei Umbrella. Ea este ajutata de un grup de comando sa scape din laborator.

In incercarea lor de a gasi un loc necontaminat cu virusul T si de a gasi un antidot, grupul de comando, alaturi de Alice, trec prin orasele Tokyo, New York, Moscova si Washington DC. In aceasta calatorie, Alice descopera pofta de a salva omenirea, pofta pe care o pierduse. Resident Evil: Rasplata are durata de o ora si 35 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5,3.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.