Crime din gelozie – sezonul 2 – Crime+Investigation
Postul de televiziune Crime+Investigation a pregatit pentru luna decembrie documentare interesante. In acest material vom detalia cateva dintre aceste documentare.

Justitie Americana. In fiecare duminica de la ora 22. Emisiunea este prezentata de actorul Dennis Haysbert si ne arata o parte din cazurile de crima ce au zguduit America de-a lungul timpului. Vom vedea cum a rezolvat sistemul judiciar cele mai mediatizate cazuri de crima dar si cazuri care nu au fost mediatizate. Vom urmari cazurile de la inceput pana la sfarsit, detalii despre cum s-au infaptuit crimele, prinderea faptasului, procesul si sentinta.

Emisiunea Justitie Americana este compusa din 6 documentare, fiecare documentar avand o durata de 60 minute.

Marea Britanie Ucigasa – din 13 decembrie, in fiecare zi de luni, de la ora 22. Emisiunea este prezentata de jurnalistul Dermot Murnaghan si prezinta detaliat dosarele de crima din Marea Britanie. Aceste dosare cuprind anchete intrigante si evenimente infioratoare. Prezentatorul face echipa cu fostul inspector Clive Driscoll.

In aceasta serie vom vedea in detaliu crime care au socat Marea Britanie. Din seria de cazuri ce vor fi prezentate in emisiune vom aminti: uciderea lui Mr Big de catre o banda din Salford, impuscaturile din Cumbria din 2010, moartea tanarului Phillip Nicholson in Boscombe si multe alte cazuri de crima din Marea Britanie.

Fiecare episod al emisiunii include imagini de arhiva si interviuri despre cazul respectiv. Emisiunea Marea Britanie Ucigasa cuprinde 4 documentare iar durata fiecarui documentar este de 60 minute.

Crime din gelozie – sezonul 2 – Crime+Investigation

Crime din gelozie – sezonul 2 – din 15 decembrie, in fiecare zi de miercuri, de la ora 22. Gelozia este principala cauza a crimelor conjugale la nivel mondial. Emisiunea Crime din gelozie prezinta povestile unor oameni obisnuiti care comit crime din cauza geloziei. Prezenta unui partener gelos intr-un cuplu poate duce in marea majoritate doar la un final nefericit.

Sezonul 2 al seriei Crime din gelozie include 8 documentare iar fiecare documentar are o durata de 60 minute.

Acestea sunt doar o parte din documentarele lunii decembrie ce vor fi difuzate pe postul Crime+Investigation. Postul a fost lansat in Romania in 2013 si este prezent in grilele de cablu, iptv si dth cum ar fi: Focus Sat, Orange, Telekom, Nextgen si INES.

Crime+ Investigation poarta telespectatorii in lumea crimelor, fiecare caz de crima prezentat este detaliat de catre anchetatori si de catre apropiatii victimilor. Acest post este difuzat in 18 limbi.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU