Filmul romanesc Nunti, botezuri, inmormantari este disponibil pe Netflix
Se pare ca filmele noi romanesti prind foarte bine la public. Dupa Teambulding, care a stat ceva timp pe primul loc in top 10 filme vizionate in Romania pe Netflix, acum un alt film romanesc a ocupat saptamana aceasta primul loc in top 10. Filmul se numeste Nunti, botezuri, inmormantari (2022).

Nunti, botezuri, inmormantari este disponibil in cinema din septembrie 2022. Filmul spune povestea plina de intamplari hazli prin care trece un barbat pe nume Cosmin (Serban Pavlu). Actiunea filmului se petrece in 2007. Cosmin este un antreprenor care doreste sa se imbogateasca printr-un boom imobiliar. Insa, destinul ii pregateste alte surprize neplacute. Toate necazurile sale incep in ziua in care el trebuia sa se prezinte la starea civila pentru a participa la propria nunta cu fosta sotie de care se despartise fara sa anunte pe nimeni.

In ziua nuntii sale, Cosmin juca o partida de tenis cu 3 prieteni. Intr-o pauza de hidratare, Cosmin se uita la ceas si realizeaza ca a intarziat insa pana la urma ajunge la timp. Ca dar de nunta, el ii ofera sotiei sale un pamant pe care doreste sa construiasca sapte vile, prin vanzarea lor doreste sa castige un milion de euro. Insa, planul lui Cosmin de imbogatire se ruineaza.

Filmul Nunti, botezuri, inmormantari este regizat de Alexandru Lustig, regizor care a colaborat in trecut si cu TVR 1 unde a realizat teleplay-urile Livada de visini, Furtuna si Mantaua.

Filmul romanesc Nunti, botezuri, inmormantari este disponibil pe Netflix
In distributia filmului Nunti, botezuri, inmormantari, telespectatorii ii vor vedea pe:

  • Ilona Brezoianu (Reli, sotia lui Cosmin). Pe Ilona Brezoianu telespectatorii o stiu din emisiunile grupului de televiziuni Antena si din productii cinematografice realizate de aceste televiziuni;
  • Anca Sigartau – a jucat in numeroase filme si seriale romanesti, printre care amintim: Nunta Muta, Schimb Valutar, Aniela, Adela (serial difuzate de Antena 1), Sunt o baba comunista;
  • Jean de la Craiova – cantaretul de muzica de petrecere joaca si el in acest film, el nu este strain de productiile cinematografice romanesti. Printre primele roluri jucate de Jean intr-un film au fost cele din Poveste de cartier, Mostenirea si Fetele lui dom’ Profesor.
  • Sergiu Costache – telespectatorii il stiu din serialele Umbre, Mangalita, Atletico Textila, Vlad si Clanul. Sergiu Costache este unul dintre putinii actori romani care au avut ocazia sa joace alaturi de marele actor american Steven Segal in filmele Condamnat la iertare (2015) si Echipa de elita (2016).

Filmul Nunti, botezuri, inmormantari are durata de doua ore si un minut, pe IMDb a obtinut nota 7,1. Daca ati vizionat acest film, ce impresie v-a lasat?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.