Orange Love: Fibra 2300, TV Premium si TV la 1 euro

Operatorul de telecomunicatii Orange Romania a pregatit 2 super oferte, Fibra 2300 si TV Premium sau Fibra 500 si TV Esential la 0 lei in primele 6 luni.

In perioada 9 noiembrie 2023 – 5 februarie 2024, Orange Romania a pregatit pentru viitorii potentiali clienti si actuali clienti o super oferta. Oferta se numeste Love. Abonatii care achizitioneaza noul pachet Fibra 2300 si TV Premium vor beneficia de cea mai mare viteza de internet disponibila la nivel national, 2100 Mbps, dispozitiv ultra wi-fi 6 Mesh, un tv smart la pretul de 1 euro si televiziune prin cablu cu 12 luni de HBO si HBO Max gratuit.

Iata ce include oferta Love. Prin pachetul Fibra 2300 clientii vor beneficia de viteze superioare de 2100 Mbps download si 1000 Mbps upload printr-un router Wi-Fi 6 performant cu port de 2,5 Gbps si un echipament Ultra Wi-Fi 6 Mesh care imbunatateste acoperirea wi-fi.

Abonamentul TV Premium include televiziune digitala prin cablu, 153 de canale dintre care 60 canale in format HD, acces la canalele Orange Sport, HBO si HBO Max gratuit 12 luni. Clientii care au si un abonament de mobil vor plati un pret promotional la pachetul Fibra 2300 si TV Premium, 78 de lei pe luna, in plus pot opta sa achizitioneze un TV Smart de 80 de cm la pretul promotional de 1 euro.

Orange Love: Fibra 2300, TV Premium si TV la 1 euro

Pentru a beneficia de aceste preturi promotionale, clientii trebuie sa incheie pana pe 5 februarie 2024 un contract pe o perioada de 2 ani. Televizorul se poate achizitiona doar dupa ce serviciile fixe sunt instalate. In cadrul acestei oferte, clientii pot achizitiona unul dintre tv-urile LG si TLC de 80 de cm in functie de stocul disponibil.

La semnarea contractului de internet 2300, pentru a beneficia de oferta trebuie sa confirmati consultantului Orange ca se doreste aceasta promotie.

Abonatii de telefonie mobila au posibilitatea de a beneficia de o a doua super oferta prin care pot beneficia de internet fix si TV gratuit timp de 6 luni. Abonatii care detin un abonament de minim 6 euro si achizitioneaza online un pachet format din internet fix 500 si TV Esential cu contract valabil de 2 ani, nu vor plati in primele 6 luni. Dupa expirarea promotiei, clientul va plati 26 lei pe pachetul internet 500 si TV Esential. Pentru a beneficia de oferta fibra 500 + TV Esential trebuie sa lasati un numar de contact in formularul de contact si sa apasati butonul vreau sa fiu sunat pe site-ul Orange. Oferta este valabila online pana pe 5 decembrie.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

4 COMENTARII

      • Oferta este buna, dar sper sa ofere grila ORO daca la ei fac contractul și să nu cumva sa ofere o grilă comuna tuturor clienților noi, indiferent daca vor fi ORO sau OROC

        • Ofertele prezentate in material se aplica atat pentru ORO cat si pentru OC. Doar ca in zonele unde nu au fibra optica nu este valabila oferta cu 2300 viteza de internet si se aplica oferta de 500 MGB si TV Esential cu 6 luni 0 lei costul pachetului.