Florin Calinescu cooptat in top managementul Prima TV
Grupul Clever media continua schimbarile postului Prima TV, ultima noutate reprezinta cooptarea lui Florin Calinescu in top managementul Prima TV, anunt facut inca de aseara printr-o intrare spectaculoasa in platourile emisiunii de pe Prima.

Conform informatiilor publicate pe site-ul Prima TV, Florin Calinescu va fi realizator de programe Prima TV, se va implica in deciziile editoriale si va putea fi vazut in cadrul programelor Prima TV si Prima Play toamna aceasta.

Prima aparitie a lui Florin Calinescu va avea loc maine, 25 septembrie, de la ora 20:00 in studioul fotbalistic urmand sa comenteze meciul FCSB – Academica Clinceni alaturi de Bogdan Cosmescu. Prima TV aduce in fiecare etapa cate o vedeta sa comenteze meciul alaturi de un comentator sportiv. Prima vedeta care a participat la aceasta initiativa a fost Dragos Patraru.

Reamintim ca Florin Calinescu a anuntat in luna august pe contul personal Facebook ca a incetat colaborarea cu Pro TV, urmand sa colaboreze cu o televiziune 100% romaneasca.

Florin Calinescu cooptat in top managementul Prima TV

Florin Calinescu este unul dintre cei mai cunoscuti oameni de televiziune, avand o experienta de peste 30 de ani in teatru, film, televiziune si radio. Adrian Tomsa, actionarul majoritar Clever Media a declarat ca Florin Calinescu este un reper in televiziune, un simbol al presei romanesti iar grupul se bazeaza pe creativitatea, spiritul liber si experienta acestuia.

Bebe Cotimanis si Cove sunt alte doua personalitati care au renuntat la colaborarea cu Pro TV pentru Prima TV.
Din 13 septembrie, Cove este prezentatorul emisiunii Flash Monden alaturi de Diana Bart.

In ultimii ani, de la preluarea licentei Prima TV de catre Clever Media, postul de televiziune a trecut prin diverse imbunatatiri, a trecut la emisia in format HD, a adus prezentatori si realizatori noi, emisiuni noi si mai mult continut sportiv.

Vom anunta atunci cand vom avea informatii despre emisiunea lui Florin Calinescu.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

8 COMENTARII

 1. Lol Doamne!!! Ori Călinescu, ori Iliescu este același lucru, ca în bancul ala cu Gica Petrescu și Ștefan cel Mare, când Ștefan îl întreabă pe Gica „cum te numești copile de cânți asa de frumos?”

 2. Se pare ca am avut dreptate cand am afirmat faptul ca va merge la un grup media, asa cum chiar el anuntase voalat colaborarea cu „mai multe televiziuni”.

  Mai mult ca sigur la Pro i-au fost impuse anumite aspecte „de dragul show-ului, pentru a face audiente” si cred ca aceste este principalul motiv pentru care a plecat.

  Insusi Calinescu afirma faptul ca nu se mai regasea in identitatea actualului Pro, iar sloganul „Te utiti si castigi” nu mai are nimic in comun cu actuala politica redactionala de acolo.

  In alta ordine de idei: Daca va realiza o emisiune de satira politica de tipul „Chestiunea Zilei” la Prima TV, Dragoș Pătraru si a sa Starea Nației vor avea o problema. Nu-i vad pe ambii in grila, cu 2 emisuni diferite dar pe acelasi format.

   • Si Dragos Patraru are un segment din emisiune, in care are invitati si dezbate impreuna cu acestia subiecte serioase.

    Calinescu, in perioada cand era la Pro si realiza Chestiunea Zilei (Late-night talk show), in momentul in care avea invitati politicieni, facea un misto elegant si fin de acestia.

    Acele pastilute de 5 – 10 minute de Chestiunea Zilei in care se desfasurau Dragoș Moștenescu, Emil Mitrache, Radu Rupiță, Toni Ionescu, Grig Chiroiu, Sorin Matei, Bogdan Dumitrescu, Constantin Zamfirescu, etc era satira politica in cel mai pur sens al cuvantului.

    Per ansamblu, ambele vor fi emisuni de satira politica. Chiar daca Pataru o tine sus si tare ca emisunea lui este una de infotainment, in esenta tot satira politica face.

    Iar Calinescu asta a declarat ca vrea sa faca o emisune de satira politica.

    Unde mai pui ca si Grig Chiroiu vine in grila de toamna a Prima TV cu propriul sitcom “Secretele Președintelui” , sitcom in care apar fosti componenti din Chestiunea Zilei.

    Deja ce-i prea mult strica.