Florin Calinescu – implicat intr-o noua televiziune
La cateva saptamani de la anuntul incetarii colaborarii cu Pro TV, Florin Calinescu a anuntat zilele trecute pe pagina oficiala Facebook implicarea intr-o televiziune 100% romaneasca, mentionand ca se angajeaza personal de la HR, juridic, coafeze pana la oameni de televiziune (prezentatori, producatori, imagine, sunet, etc).

De asemenea, Florin Calinescu a sustinut astazi un live pe Facebook prin care a discutat despre noua televiziune, mentionand urmatoarele:

„Caut oameni, pentru ca asta am facut toata viata, din 1 decembrie 1995, care sa se exprime intr-un fel sau altul intr-un colectiv de creatie.
Ramane sa iau legatura cu unele din persoanele care trimit dorinta de a lucra impreuna.
[…]
Caut scenaristi, caut oameni care sa stie sa faca un reality, un sitcom, un sketch, cu reportaje, cu tot felul de chestii.”

Florin Calinescu a mentionat ca nu isi va face o televiziune ci va fi implicat intr-un astfel de proiect:

„Ca sa fie clar pentru toata lumea, nu imi fac o televiziune dar am semnat cu niste prieteni si veti afla probabil saptamana aceasta despre ce este vorba. Probabil o sa fac si o emisiune, doua, trei cu dumneavoastra si asa mai departe.
Am semnat un contract de consultanta, de consiliere, pentru mai multe televiziuni.
Nu fac o televiziune ci facem o televiziune, nu de la zero. O rebranduire.”

De asemenea, actorul a mentionat ca informatiile despre el trebuie luate doar direct de la sursa, nu de pe diverse site-uri sau posturi de radio.

Florin Calinescu – implicat intr-o noua televiziune

Florin Calinescu a anuntat tot pe pagina Facebook pe 18 iulie ca renunta la colaborarea cu managementul Pro TV, nemaifiind in juriul emisiunii Romanii au talent. Se afla in juriul acestei emisiuni din 2015, inlocuindu-l in acea perioada pe Constantin Bebe Cotimanis.

Florin Calinescu a colaborat cu Pro TV inca de la inceputul televiziunii, fiind implicat in diverse proiecte din 1996. Cateva emisiuni realizate de Florin Calinescu au fost Chestiunea zilei sau Te uiti si castigi.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

18 COMENTARII

 1. Din spusele lui Calinescu „Am semnat un contract de consultanta, de consiliere, pentru MAI MULTE TELEVIZIUNI. O rebranduire.”

  Acel „mai multe televiziuni” , pe mine unul, ma duce cu gandul la un grup media, iar rebrabduire inseamna ca acele televiziuni exista deja si se va investi intr-o noua identitate.

  Asadar, in ecuatie intra: Digi, Clever Media Network, Centrul Național Media (putin probabil), Aleph Media unde se afla prietenul sau Adrian Sarbu sau Televiziunea Publica (putin probabil).

  • Poate sa fie consultant la televiziunile lui Sarbu sau sa faca o emisiune. Sarbu a construit o televiziune de la 0 deci nu este vorba de o rebranduire a posturilor Aleph. La Clever Media nu are prieteni decat pe Bebe Cotimanis, nu cred ca se duce acolo. Digi nu are ce rebranduire sa faca pentru ca posturile merg brici. TVR are o conducere interimara. Ar mai ramane CNM si estrada tv ( dar nu cred ca se va duce acolo pentru ca Florin Calinescu nu ar avea ce sa faca la un post de stiri). Sper sa fie vorba de National tv este un post cu potential.

  • Smart TV cred că prin 2900 , cel devreme, se lansează .

   Național TV e în comă gravă , la fel cum era Prima înainte să fie vândut. Dacă nu-l vând , în comă rămâne

   • La National tv m-am gandit cand a zis ca va rebrandui o televiziune alta nu ar mai fi de cumparat. Va colabora si cu Smart tv ca a vorbit frumos despre Sarbu mereu, si a spus ca are contracte semnate cu mai multe televiziuni. Nu cred ca va face o emisiune la A N.

   • Tot Centrul Național Media e pe linie moartă din 2009 – cam de pe-atunci promo-urile, grafica au aspect de amatori, un singur jurnal și ăla fără prezentatori (pe genericul de final apar 4-5 persoane în echipă), doar filme indiene, ceva Stan și Bran și Corina Chiriac reluată aproape permanent. Tot din februarie 2009, N24 a-nceput să difuzeze doar documentare pe timp de zi și intrau live cu știrile între 20 și 23 (cu doi prezentatori – Gabriela Georgescu și Eugen Rusu), apoi a devenit canal de reluări și de reluări a rămas. Favorit FM are site-ul în construcție de ani buni, nu știu dacă se mai aude pe FM… Nu știu dacă mai există studio-uri la Național, aș fi curios cum arată, am văzut că mai apare când și când o emisiune cu Denis Ciulinaru (care mai ține în picioare și Național FM) de la o masă pe care o aveau și în 2009-2010 când erau niște emisiuni ocazionale cu Doru Braia și Emil Străinu. youtu.be/ptApvPKDIUw 2021 vs. youtu.be/gB7lsoWNA6g 2010.

    Cred că fraților Micula le e ok cu posturile așa și nu pare că vor mai fi investiții la nivelul de început – 2003-2008. Șanse zero pt Călinescu să ajungă acolo, cel mai probabil angajează pt Smart TV, Aleph Business care, conform CNA, ar fi trebuit să înceapă emisia până la 6 iunie 2021 (Smart TV), respectiv 25 iunie 2021 (Aleph Business), în caz contrar ar fi pierdut licențele…