Formula 1 revine si la Telekom Sport
Desi vizionarea competitiei F1 pe posturile Telekom Sport era incerta, prima etapa a Campionatului Mondial de Formula 1 (Marele Premiu al Austriei) s-a putut viziona si pe postul Telekom Sport 2.

Astfel, editia F1 2020-2021 se va putea vedea si pe posturile Telekom Sport dupa ce Digi (RCS – RDS) si Look au confirmat achizitionarea drepturilor pentru transmisia acestei competitii.  La Digi (posturile Digi Sport) vor fi transmise etapele din editiile 2020-2022 iar in reteaua Look Sport se vor transmite doar cursele din 2020-2021. La Telekom, cel mai probabil se va putea viziona F1 la fel ca pe posturile Look, editia 2020-2021.

Editia Formula 1 2020-2021 a revenit astazi, 5 iulie 2020, prin Marele Premium al Austriei, etapa fiind castigata de finlandezul Valtteri Bottas, pilot al echipei Mercedes. Etapa s-a desfasurat fara spectatori pe circuitul de la Spielberg. L-au urmat Charles Leclerc (Ferrari) si Lando Norris (McLaren-Renault).

La inceputul acestei etape, unii piloti au purtat tricouri negre (inscriptionate End Racism) si au ingenuncheat in semn de sprijin al miscarii Black Lives Matter (BLM).
Acestea sunt restul curselor Formula 1 desfasurate anul acesta:

  • 12 iulie – Austria, Spielberg;
  • 19 iulie – Ungaria, Budapesta;
  • 2 august – Marea Britanie, Silverstone;
  • 9 august – Marea Britanie, Silverstone;
  • 16 august – Spania, Barcelona;
  • 30 august 30 – Belgia, Spa;
  • 6 septembrie – Italia, Monza

Formula 1 revine si la Telekom Sport

F1 revine dupa o pauza de 4 luni, 10 etape fiind amanate sau anulate din cauza pandemiei COVID-19. Lucrurile par sa revina incet la normal, astfel incat astazi s-a desfasurat cursa din Austria. Marele Premii ale Principatului Monaco, al Frantei si cel al Olandei au fost anulate.

Telekom este unul din majoritatea operatorilor de servicii de telecomunicatii fixe si mobile din Romania, cele doua companii (Telekom Romania Communications si Telekom Romania Mobile Communications) fiind detinute de grupul german Deutsche Telekom.

Reamintim ca televiziunea spaniola TVE a fost eliminata din grila de programe Telekom pe 2 iulie, nefiind inlocuit pana in prezent cu alt program.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.