Poarta rosie – sezonul 3 la Focus Sat TV

Focus Sat TV anunta printr-un comunicat remis catre media-max.ro ca incepand din 21 septembrie va difuza in premiera in Romania sezonul 3 al serialului italian La porta rossa / Poarta rosie (2017-2023). Serialul va fi difuzat din 21 septembrie, de luni pana joi, de la ora 21, cate 2 episoade consecutive.

Primele 2 sezoane ale serialului Poarta rosie au fost difuzate de Focus Sat TV in decembrie anul trecut. Serialul spune povestea comisarului Leonardo Cagliostro (Lino Guanciale) care este omorat insa fantoma sa ramane pe Pamant pentru ca inainte sa moara comisarul a avut o premonitie macabra despre sotia sa Anna Mayer (Gabriella Pession).

Comisarul Leo doreste sa afle cine l-a omorat daca tot isi va pierde timpul pe Pamant, asa ca apeleaza la tanara Vanessa (Valentina Romani) care este o clarvazatoare. In sezonul 3 al serialului, comisarul Leo Cagliostro are o noua viziune macabra si asista la un accident auto in care un apropiat este ucis si astfel comisarul porneste investigatia.

Poarta rosie – sezonul 3 la Focus Sat TV

In timpul investigatiei, trecutul si prezentul comisarului se ciocnesc violent. Leo si Vanessa vor pleca intr-o noua aventura, care este o combinatie intre o investigatie politista, o poveste de dragoste si o componenta paranormala. Cei doi sunt dusmani si aliati in acelasi timp, incercad sa rezolve misterul care i-a adus impreuna: de ce Cagliostro este umbra Vanessei.

Lino Guanciale este un actor carismatic cu un palmares remarcabil, el jucand in filme si seriale ca Io Don Giovanni (2009), To Rome With Love (2012) sau Maraviglioso Boccaccio (2015). Gabriella Pession este foarte indragita si iubita de publicul din Italia, jucand in filme si seriale ca Rossela si Politist fara frontiere. Valentina Romani este considerata una dintre cele mai talentate actrite italiene, ea a obtinut doua premii din partea Sindicatului National al Jurnalistilor de Film din Italia pentru rolurile din filmele Un bacio si Il sol dell’avvenire.

Sezonul 3 al serialului Poarta rosie are 8 episoade, fiecare episod are durata medie de 50 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 7. Poarta rosie se poate urmari integral si prin aplicatia Focus Sat, sectiunea VOD.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.