Godzilla 1998 pe Film Cafe / Padurarul Leo si animalele salbatice pe JimJam
In acest material va vom face recomandari ale posturilor Film Cafe si Jim Jam posturi care apartin aceleiasi companii, AMC Networks.

Film Cafe va difuza sambata, 25 septembrie, de la ora 19:25, filmul artistic Godzilla (1998). Acest film este regizat de Roland Emmerich, regizor cunoscut pentru filme precum Godzilla, Ziua Independentei sau 2012.

In Godzilla, un grup de oameni de stiinta francezi fac teste nucleare in Oceanul Pacific de Sud. Aceste teste nucleare au un efect ingrozitor asupra unei iguane transformand-o intr-un monstru cat o cladire zgarie-nori. Creatura gigant se indreapta amenintator catre orasul New York si incepe sa distruga cadirile orasului. Armata americana incearca sa o impiedice sa mai distruga cladiri si sa se reproduca, insa nu reusesc, fiind nevoiti sa apeleze la doctorul Niko Tatopoulos (interpretat de actorul Matthew Broderick) pentru a studia de ce creatura doreste sa distruga orasul si cum sa o indeparteze.

In ajutorul profesorului se vor alatura: Philippe Roache (agent de asigurari, interpretat de actorul Jean Reno), reporterita Audrey Timmonds (Maria Pitillo) si cameramanul ei curajos, Victor. Oare profesorul si echipa sa neobisnuita vor reusi sa opreasca creatura inainte sa distruga tot orasul? Pentru a afla deznodamantul trebuie sa urmariti filmul Godzilla pe Film Cafe, sambata, 25 septembrie, de la ora 19:25.
Filmul Godzilla a luat 10 premii din 13 nominalizari iar pe IMDb a obtinut nota 5.4.

Godzilla 1998 pe Film Cafe / Padurarul Leo si animalele salbatice pe JimJam

Postul de televiziune pentru copii JimJam difuzeaza in fiecare zi serialul de desene animate  Padurarul Leo si animalele salbatice. Aceasta serie animata se difuzeaza de la orele: 07:25, 11:05 si 18:55.

In Padurarul Leo si animalele salbatice, copiii vor invata totul despre animale si natura. Leo are o inima mare, ajuta animalele si ii pasa de locurile salbatice in care traiesc aceste animale.
Micii telespectatori ai postului JimJam li se pot alatura lui Leo si prietenilor sai daca vor sa invete despre animale si locuri exotice neexplorate. Padurarul Leo si prietenii lui vor salva animale aflate in pericol sau pierdute. Prietenii padurarului sunt: Katie (sora lui Leo), catelusul Hero si Rocky (padurarul adult).

Posturile Film Cafe si Jim Jam apartin de AMC Networks.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU