Jellystone – serie noua pe Cartoon Network
Postul de televiziune Cartoon Network a anuntat premierele lunii decembrie pentru telespectatorii sai fideli. In acest material va vom detalia noutatile lunii urmatoare.

Numaratoarea inversa a Craciunului – din 4 decembrie de la ora 11:25 in fiecare weekend. Cartoon Network isi propune sa numere impreuna cu telespectatorii sai zilele ramase pana la Craciun. In fiecare sfarsit de saptamana, cei mici vor urmari episoade maraton ale serialelor favorite in cadrul programului numit Numaratoarea inversa a Craciunului. Copiii vor putea urmari episoade din serialele: Craig si Dumbrava, Tinerii titani, Gradinita Dramei Totale sau Uimitoarea lume a lui Gumball.
Aceste maratoane vor fi difuzate in intervarul oral 11:25 – 20:00.

Monster Beach (2019) – din 6 decembrie, de la ora 15:55, de luni pana vineri vor fi difuzate episoade noi. Acest serial prezinta aventurile a 2 frati, Jan si Dean, care sunt iubitori ai surfului. Insula Iki-Iki este invitata sa participe la un concurs numit Fii Tu Euro-Talentul. Monstrii vor infiinta o trupa iar impresarii acestei trupe sunt cei doi frati, Jan si Dean. Intr-un alt episod, Potaie si Brainfreeze sunt prinsi fara acte de Politia Animalelor si bagati in inchisoare. Pentru a fi eliberati, ei vor trebui sa completeze un formular. Jan si Dean vor face un plan de evadare.

Serialul Monster Beach are un sezon cu un total de 48 de episoade. Un episod are o durata de 11 minute iar pe IMDb serialul a primit nota 7,3.

Jellystone – serie noua pe Cartoon Network

Jellystone (2021) – in premiera, din 13 decembrie, de la ora 13:45. Acest serial reuneste o serie de personaje cunoscute cum ar fi: Yogi Bear, Boo-Boo Bear si altii. Personajele locuiesc in orasul Jellystone si nu pot sa se abtina sa nu faca probleme unul pentru celalalt. Intr-un episod, Boo-Boo primeste o pereche de cizme care il vor face mai inalt, devenind astfel popular printre prieteni. Aceasta popularitate a lui Boo-Boo il deranjeaza pe Yogi.

Serialul Jellystone are un sezon cu un total de 12 episoade, un episod are durata de 11 minute. Pe IMDb, Jellystone a primit nota 6,5.

Postul de televiziune Cartoon Network apartine companiei Warner Media si se afla in grilele de baza ale celor mai mari operatori de catv, dth si iptv din tara noastra.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII