Grila de primavara TVR 2
Postul de televiziune TVR 2 a anuntat grila de primavara ce vor incepe de astazi. In acest material vom detalia productiile incluse in grila de primavara.

Vor reveni sezoane noi ale emisiunilor consacrate ale postului TVR 2, cum ar fi Drag de Romania mea!, Femei de 10, barbati de 10, D’ale lui Mitica si multe alte emisiuni.

Fara prejudecati – de astazi, 19 martie, de la ora 09:30. Aceasta emisiune abordeaza subiecte legate de nevoile persoanelor cu dizabilitati. Emisiunea Fara prejudecati este moderata de Ovidiu Damian.

Emisiunea Femei de 10, Barbati de 10 va fi difuzata in fiecare sambata, de la ora 15, si va fi prezentata de Marina Almasan. Echipa de dans a fostei bebeluse Oana Ionita se va alatura echipei emisiunii. In cadrul noului sezon vor fi difuzate editii speciale filmate in locatii inedite.

Emisiunea Drag de Romania mea! va reveni duminica, 20 martie, de la ora 15 cu sezonul 8, gazda emisiunii va fi tot Paul Surugiu (Fuego). Aceasta emisiune va fi difuzata in fiecare duminica. In prima editie a emisiunii vor fi invitate cantaretele Paula Hriscu, Theo Rose, actorul Valentin Teodosiu si Bella Santiago.

Grila de primavara TVR 2

D’ale lui Mitica revine duminica, 20 martie, de la ora 17. Aceasta este una dintre cele mai longevive emisiuni si este prezentata de actorul Mitica Popescu.

Tot de duminica, 20 martie, vor reveni si emisiunile:

  • Ferma de la ora 09. In aceasta emisiune se dezbat problemele din agricultura romaneasca
  • Pescar Hoinar – de la ora 10

Postul de televiziune TVR 2 continua obiceiul de a difuza in fiecare duminica filme romanesti. Maine, TVR 2 a programat 2 filme romanesti regizate de Nicolae Corjos:

  • Padurea Nebuna – duminica, ora 13:10. Actiunea filmului se petrece dupa al Doilea Razboi Mondial cand un tanar pe nume Darie pleaca din satul lui natal pentru a invata la oras si pentru a-si indeplini visul de a deveni scriitor
  • Al doilea film romanesc ce va fi difuzat maine, de la ora 20:10, este Declaratie de Dragoste. Acest film prezinta povestea de dragoste dintre doi tineri ai anilor ’80: Ioana si Alexandru care trec prin diverse probleme insa totusi raman impreuna.

Regizorul Nicolae Cojocaru a mai regizat si filmul Liceenii.
Acestea sunt doar cateva emisiuni ce vor reveni din acest weekend in grila postului TVR 2.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.