History Channel are un nou logo
A+E Networks EMEA anunta printr-un comunicat trimis catre media-max.ro ca History Channel are un nou logo, oferind telespectatorilor un aspect mai proaspat. Popularul brand de televiziune va continua sa ofere un continut factual si divertisment de inalta calitate, insotit de un nou logo cu un aspect proaspat si rafinat.

Designul curent si identitatea vizuala a postului  in regiunea EMEA fac parte dintr-o campanie globala a brandului care a fost initiata de A+E Networks in SUA. Noua identitate vizuala a postului History Channel imbina doua versiuni a literei H, una plasata in interiorul celeilalte, simbolizand ideea de a scoate la suprafata adevarata poveste si incurajarea celor curiosi de a descoperi istoria din jurul lor.

H-ul exterior este o remniscienta a logoului anterior ce imbratiseaza accente moderne in timp ce liniile subtiri din H-ul interior formeaza baza unei noi identitati ce face uz de animatii rapide, imaginii vii si miscari energice. Mixul de programe accesibile atractive informative si distractive este o combinatie castigatoare ce a rezonat cu telespectatorii ani de zile.

Modernizarea brandului History Channel va contribui la trecerea spre urmatoarea etapa de succes international, a declarat Heather Jones, Chief Creative Officer EMEA si General Manager pentru Marea Britanie la A+E Networks EMEA. Reimprospatarea vine dupa un an special pentru A+E Networks EMEA in 2022 cand History Channel s-a clasat pe primul loc in randul televiziunilor factuale in multe tari din regiunea EMEA.

In Marea Britanie, brandul cunoscut sub numele Sky History va continua cu actuala identitate vizuala. In Italia, noua identitate vizuala va fi introdusa in luna iunie.

History Channel are un nou logo

History Channel este unul dintre cele mai cunoscute si indragite branduri TV Internationale. History Channel este o sursa de divertisment si informare pentru milioane de oameni de pe tot globul prin povestile inspirationale, uneori extravagante ale unor personaje extraordinare din viata reala, ale caror experiente sunt adesea mult mai spectaculoase decat fictiunea.

History Channel promoveaza si duce mai departe notiunea traditionala de istorie oferind spectatorilor o perspectiva alternativa. Gama variata de emisiuni difuzate dezvaluie modul in care povestile umane sunt modelate de fapte fascinante si adesea surprinzatoare.

History Channel a fost lansat in 1995 si ajunge la peste 300 de milioane de locuinte din intreaga lume, in peste 150 de teritorii, fiind tradus in 37 de limbi. History Channel este prima televiziune din portofoliul companiei A+E Networks. History Channel este in Romania de peste 10 ani si se afla pe toate platformele cablu, satelit si iptv, ca Digi, Focus Sat, Orange TV sau Vodafone.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU