History Romania disponibil la Focus Sat in Familia
Postul de televiziune History Channel Romania a fost introdus in grila de programe Focus Sat in pachetul de baza Familia.

Pana in prezent, televiziunea History Channel (varianta internationala a postului) era disponibila in pachetul Mozaic Plus insa a fost introdusa in pachetul de baza Familia varianta localizata a televiziunii, History Channel Romania. Diferenta dintre aceasta varianta si cea internationala este ca History Romania difuzeaza reclame.

History Romania este disponibil in format SD in pachetul Familia iar varianta internationala ramane in optiunea Mozaic Plus in format HD, cel putin momentan.
Acestea sunt coordonatele de receptie ale postului History Channel Romania:
11727 MHz, Polarizare verticala, SR28000, modulatie: QPSK, FEC:7/8

History Channel este detinut de A&E Network, o asociere intre Hearst si Sky. A&E Networks detine si alte televiziuni precum Crime & Investigation, History 2 si Blaze. Ultimele doua posturi mentionate nu sunt disponibile in Romania.

Reamintim ca Focus Sat a introdus Crime & Investigation in grila de programe la inceputul acestui an, alaturi de alte programe precum BBC Earth, Love Nature, Look Sport 2, Look Sport 3, TDC, Stingray CMusic, Stingray Classica, Stingray iConcerts si Travel XP. Aceste posturi au fost introduse pentru inlocuirea programelor eliminate, detinute de Discovery: TLC, Animal Planet, Discovery Channel, ID, Fine Living Network, DTX, Discovery Science, Discovery Showcase, Food Network, Travel Channel, Eurosport 1 si Eurosport 2. Acestea au fost ultimele modificari ale grilei Focus Sat.

History Romania disponibil la Focus Sat in Familia

Optiunea Mozaic Plus costa 12 lei pe luna si contine programe precum Al Jazeera, Auto Motor und Sport TV, Boomerang, Club MTV, Disney Junior, Duck TV, Epic Drama HD, Extreme Sports Channel, Fashion TV, Fishing & Hunting, History Channel HD, JimJam, Look Sport 2 HD, Look Sport 3 HD, Love Nature HD, MTV 80s, MTV 90s, MTV Hits, Mooz Dance HD, National Geographic HD, Nat Geo Wild SD/HD, Stingray Classica, Stingray iConcerts, TDC, Travel XP HD, Viasat Explore, Viasat Nature si Viasat History.

Voi ce parere aveti despre introducerea postului History Channel Romania in grila Focus Sat?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

14 COMENTARII

  • Schimbarea variantelor internationale cu variantele locale ale posturilor o decid patronii posturilor. Daca ei hotarasc sa nu mai ofere subtitrare la variantele internationale tu ca operator catv si dth nu poti face un pachet separat cu aceste variante internationale pentru ca nu se aboneaza nimeni. Si astfel tu ca operator iesi in pierdere prin plata chiriei tp-urilor sau ocuparea frecventei degeaba .

   • Oricum trebuie să plătească în plus pentru închirierea unor Tp-re pe care să retransmită varianta locală având în vedere că cea internațională rămâne în continuare disponibil pe satelit în alte țări precum ungaria, cehia,slovacia.După cum bine știm în aceste țări nu e disponibil varianta locală.Ideea e că operatorii sunt cei care preiau posturile locale cu reclame astfel plătind mai puțini bani pentru retransmisia posturilor. Cei care detin posturile respective lansează varianta locală, ocazie cu care difuzând reclame operatorii plătesc mai puțin pentru retransmisia postului față de cât ar plăti pentru varianta europeană.

     • Probabil însă eu m-am referit la Direct One din Ungaria, Freesat din cehia,si slovacia. În aceste țări History SD e disponibil în varianta internațională pe satelitul Thor. Cât despre Digi știm foarte bine că iese de tot de pe piață ungară. Ar mai rămâne doar in românia, si spania( parcă si in aceasta țară oferă servicii fixe,si Dth.Insa din câte stiu eu nu folosesc în această țară satelitul Intelsat,Thor ca la noi si in Ungaria). Prea mult nu vor mai investi în Dth de la noi probabil si tu ți-ai dat seama nu prea au fost introduse posturi noi in ultima perioada,si când au introdus au preluat simulcrypt de la Focussat. În Ungaria odată ce sa anunțat că se vinde de tot aici ma refer la serviciile fixe prin cablu tv,internet fix, telefonie fixă, si mobilă dar ,și Dth-ul nu mai au intenția să investească deci nu se pune problema ca să împartă cheltuielile cu cei de Direct One, cât despre piața cehă, si slovacă cred că sti ca au iesit de câțiva ani cei de la Digi.

     • Nu David vor imparti cheltuielile cu Focus Sat doar in ro pentru ca se va dezactiva subtitrarea ro la varianta internationala a lui History Chanel. Digi a fost obligat sa vanda in Hu din cauza sicanarilor facute de guvernul Orban care a facut tot posibilul ca Digi sa nu participe la licitatia 5G. In Hu si in Turcia Rusia sunt dictaturi .

     • History Romania SD este pe acelasi Transpoder cu canalele unguresti si TV 1000. Pe viitor va exista simulcrypt intre Focussat si DIGI, doar pentru History Romania HD.