1899 – sezonul 2 Netflix
Netflix a adaugat astazi unul dintre cele mai ambitioase proiecte ale sale de anul acesta, nou serial misterios 1899, realizat de catre autorii unei alte serii Netflix de mare succes, Intuneric (Dark – 2017).

Serialul 1899 este creat de Baran bo Odar si Jantje Friese. Evenimentele se petrec in 1899, atunci cand o nava plina de imigranti paraseste vechiul continent spre vest. Pasagerii sunt din diferite locuri din Europa si asteapta noul secol plini de visuri si sperante. Insa, totul se schimba atunci cand intalnesc o alta nava de imigranti iar ceea ce vor gasi la bordul acestei nave va face din calatoria plina de sperante un cosmar.

Asemenea seriei Dark, 1899 are elemente misterioase si poate contine aspecte ce pot fi ratate cu usurinta. Totusi, nu este greu de urmarit, in special de fanii acestui gen.

Din distributie fac parte actorii Isabella Wei, Anton Lesser (a interpretat rolul lui Qyburn in Urzeala Tronurilor), Emily Beecham (Hail, Caesar! – 2016), Clara Rosager (Morbius – 2022), Aneurin Barnard (Dunkirk – 2017, War & Peace – 2016), Mathilde Ollivier (Overlord – 2018) si altii.

Serialul 1899 are un sezon alcatuit din 8 episoade si a fost adaugat astazi pe Netflix. Pe IMDb a strans deja aproape 2.500 de recenzii si o nota foarte buna (care probabil va mai scadea putin, pe masura ce se vor inmulti recenziile), 9.2. Tot pe IMDb ocupa locul 29 in topul celor mai populare serii. In Romania, nu a fost inclus inca in topul Netflix al celor mai vizionate seriale, posibil de maine sa prinda un loc in top 10.

1899 – sezonul 2 Netflix

Reprezentantii Netflix si ai serialului nu au confirmat inca reinnoirea cu sezonul 2 insa este foarte devreme sa ne asteptam la acest lucru.

Daca vom vedea sezonul 2, cel mai probabil nu vor fi lansate episoade noi mai devreme de sfarsitul lui 2023 / inceputul lui 2024. Vom actualiza acest articol cu informatiile obtinute despre reinnoirea sau anularea serialului.

Daca ati urmarit noul serial 1899, ce parere aveti?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.