Home Deal si All Inclusive – noile pachete Vodafone
Vodafone a lansat noile pachete de servicii fixe numite Home Deal si All Inclusive, desi pachetele All Inclusive nu ofera noutati foarte mari fata de pachetele anterioare, exista cateva modificari. De asemenea, pachetele Home Deal sunt prezentate de Vodafone ca fiind pachete flexibile.

Acestea sunt preturile, serviciile si beneficiile disponibile pentru noile abonamente Vodafone Home Deal:

Home Deal 500 (9.90 euro/49 lei pe luna)
-televiziune digitala prin cablu (TV Start) prin care vom receptiona 157 de canale TV + extraoptiunea Sport
-abonament de internet Net 500 cu viteza download de maxim 500 Mbps + Super Wi-Fi Box inclus
-2 beneficii gratuite la alegere, dintre care avem urmatoarele optiuni:
-Vodafone TV (vom primi mediabox-ul 4k) + extraoptiunea 4k
-HBO si HBO GO incluse timp de 12 luni
-40 de canale TV extra, printre acestea se numara canale de filme, documentare, inclusiv posturi HD, prin acest beneficiu se ofera de fapt pachetul TV Complet in loc de TV Start
-back-up internet, vom primi mini router-ul wifi portabil cu abonament de internet mobil inclus

Home Deal 1000 (11.40 euro/56 lei pe luna)
-televiziune digitala prin cablu (TV Start) prin care vom receptiona 157 de canale TV + extraoptiunea Sport + card digital inclus
-abonament de internet Net 1000 cu viteza download de maxim 940 Mbps + Giga Wi-Fi Box inclus
-2 beneficii gratuite la alegere, dintre care avem urmatoarele optiuni:
-Vodafone TV (vom primi mediabox-ul 4k) + extraoptiunea 4k
-HBO si HBO GO incluse timp de 12 luni
-40 de canale TV extra, printre acestea se numara canale de filme, documentare, inclusiv posturi HD, prin acest beneficiu se ofera de fapt pachetul TV Complet in loc de TV Start
-back-up internet, vom primi mini router-ul wifi portabil cu abonament de internet mobil inclus

Practic, singura diferenta dintre pachetele Home Deal 500 si Home Deal 1000 este aceea privind pachetul de internet fix, pentru 7 lei pe luna in plus vom avea pachetul de internet Net 1000.

Home Deal si All Inclusive – noile pachete Vodafone

Pe site-ul Vodafone sunt afisate si pachetele All Inclusive care sunt considerate noi, desi nu exista diferente foarte mari fata de ceea ce s-a oferit in trecut. Pe langa pret, singura diferenta intre pachetele Home Deal si All Inclusive este ca in cadrul celor din urma sunt incluse toate cele 4 beneficii prezentate mai sus la urmatoarele preturi:

 • All Inclusive 500 – 14.90 euro/73 lei pe luna
 • All Inclusive 1000 – 16.40 euro/81 lei pe luna

Comparand vechiul pachet All Inclusive (disponibil anul trecut in reteaua Vodafone) cu noul pachet maxim All Inclusive 1000, constatam urmatoarele diferente:

 • pretul noului pachet este cu 1.1 euro mai ieftin
 • in cadrul noului pachet HBO si HBO GO sunt incluse doar 24 de luni, in cadrul pachetului vechi erau incluse pe termen nedeterminat
 • abonamentul de internet este Net 1000 in noul pachet, anul trecut nu exista acest abonament, cel maxim fiind in acea perioada Net 500
 • echipament superior oferit in custodie in cadrul noului pachet (Giga Wi-Fi Box fata de Super Wi-Fi Box care se oferea in trecut, acesta din urma se ofera in prezent la pachetele mici)
 • mediabox 4k oferit in custodie in cadrul noului pachet

Oferta este valabila pana la 31 octombrie 2021.
Voi ce parere aveti despre noile pachete de servicii fixe Vodafone? Lasati un comentariu mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

15 COMENTARII

 1. I-am intrebat si eu, pe pagina lor de Facebook, care sunt alea 40 de canale TV extra, și nu au știut să răspundă. Mi-au dat un link expirat. Din ce spuneți voi aici, ”printre acestea se numara canale de filme, documentare, inclusiv posturi HD, prin acest beneficiu se ofera de fapt pachetul TV Complet in loc de TV Start”. Poate nu ați aflat încă, dar pe site-ul Vodafone, cele 40 de canale sunt oferite inclusiv la grila maximă (TV Complet), deci care sunt cele 40 de canale TV extra până la urmă ?

  • Marian,
   In ambele pachete Home Deal se ofera pachetul TV Start. Unul dintre cele 4 beneficii reprezinta acea diferenta de 40 de canale, adica se ofera TV Complet in loc de TV Start.
   TV Start are 157 de programe, TV Complet are 197 de programe. 157 + 40 = 197.
   Posturile in plus ar trebui sa fie urmatoarele: Epic Drama SD/HD, AMC HD, Bollywood TV SD/HD, Bollywood Film, Filmbox Extra SD/HD, Filmbox Family, Filmbox Stars, Filmbox Premium, Look Sport+ HD, History HD, National Geographic Wild HD, Animal Planet HD, Viasat History SD/HD, Viasat Nature SD/HD, Viasat Explore SD/HD, Fashion TV HD, Taraf TV HD, MTV Live HD, Etno HD, Mooz Dance HD, Mezzo Live HD, Arte HD, Da Vinci, MTV 80s, MTV 90s, MTV Hits, Club MTV, Trace Urban HD, Mezzo, RTL, Pro 7, Sat.1, Duna TV si Rai Uno. Evident, cand se refera la acelasi post atat in format SD cat si in format HD, numara doua programe.

 2. Vodafone sta prost de tot la capitolul acopererire servicii la punct fix si in mod special pe partea de fibra optica, in comparatie cu Telekom – Orange si RDS.

  Spre exemplu: Eu domiciliez intr-un oras resedinta de judet si Vodafone nu are acoperire pe partea de servicii la punct fix.

  Prin urmare, orice campanie lanseaza pe zona asta, impactul va fi minim.

 3. Nu stiu daca ma insel, dar netul de 1000 de la Vodafone, este disponibil doar in Bucuresti pentru momet.
  Acoperire nationala la viteza de 1000 inca nu este disponibila.
  Am sunat la call center prin iunie a.c. si mi-au spus cum ca, la sfarsit de an, netul de 1000 va fi disponibil la nivel national.
  Precizez ca sunt din Cluj-Napoca.
  P.S. Rog staff ul de la Media-Max sa verifice si ei daca este asa si astept update-uri pe viitor despre acest subiect, caci doresc sa imi pun netul de 1000 de la Vodafone. Multumesc

   • Nu exista garantat pana in 1000 download, ci best effort, adica viteza poate fi si 500 Mbps sau 200 Mbps. Vodafone nu ofera viteze garantate pe abonamentele normale din oferta persoanelor fizice. Va ramane la latitudinea lor in ce masura ofera suport in cazul in care exista probleme de performanta.

 4. Bună seara!
  Mi-ar plăcea cadourile primite de la Vodafone Home Deal 500 și 1000 împreună cu All Inclusive 500 și 1000, cu și mai mult internet nelimitat, Giga Wi-Fi Box sau Super Box Wi-Fi Mini Router-ul Wi-Fi portabil cu Mediabox-ul Vodafone TV.

 5. Bună ziua.
  Sa va fie rușine Vodafone România, ca nu bagati programe noi în grila,
  Sunteți niște escroci și mincinosi, păcăliți lumea casa și facă abonament la serviciile voastre scumpe și de proasta calitate,
  Vodafone România decand ați preluat UPC România ați făcut-o varza firma de cablu TV,Rusine sa-va fie Vodafone România, firma de 2lei,escroci nesimțiți, păcat de voi!