Huawei Technologies – chinezii au o crestere cu 19% a veniturilor in 2019.

Chinezii de la Huawei au spus, ieri, ca venitul acestora a crestut cu 18 procente in acest an. In bani, venitul acestora a crescut pana la 121.72 miliarde de dolari. Inainte ca acestia sa faca anuntul, predictiile lor in ceea ce privesc veniturile erau mult mai mari. Desigur ca venitul acestora a fluctuat mult si din cauza coflictelor cu SUA, din acest an.

Compania este cea mai mare producatoare de echipamente pentru reletele telecom si dupa Samsung, cel mai mare producator de smartphone-uri. Conflictele dintr-e Huawei si SUA au inceput anul acesta, prin luna mai. Statele Unite ale Americii le interziceau celor de la Huawei sa faca afaceri cu companiile Americane. Acest lucru impiedica compania sa aiba acces la tehnologi precum Android.

Guvernul American a sustinut faptul ca echipamentele celor de la Huawei ar reprezenta un risc national. Motivul? Acestea ar putea fi folosite de catre guvernul Chinez pentru a spiona utilizatorii. Huawei a negat acest lucru in mod repetat si au marturisit ca produsele lor nu sunt o amenintare a securitatii.

Huawei Technologies – chinezii au o crestere cu 19% a veniturilor in 2019.
Eric Xu a dezvaluit numerele in ceea ce privesc veniturile, prin intermediul unui mesaj de Anul Nou, trimis catre angajati si clienti. Tot in acel mesaj, el spune faptul ca 2020 „va fi un an dificil”, deoarece compania nu va creste la fel de repede ca in prima jumatate a anului trecut.

Fata de 2018, anul 2019 a fost un an mai bun al veniturilor. Acestea fiind cu 1.5 procente mai mari. Din cateva calcule, a rezultat faptul ca Huawei a facut in ultimul sfert al anului 2019, 23.28 milioane de dolari. Fata de anul trecut pentru tot aceeasi perioada, aceasta este o crestere de pana la 3.9 procente. Cel de-al treilea sfert este cu 27 de procente mai mare ca ultimul.

Totodata, Xu a marturisit ca Huawei a vandut 240 de milioane de smartphone-uri anul acesta. Comparand cu 2018, asta este o crestere cu 20 de procente. Seria Mate 30 nu s-a putut bucura de de o versiune licentiata a sistemului de operare Google Android.

Dupa cum probabil stiti din trecut, compania chineza isi realizeaza propriul sistem de operare, cunoscut sub numele de Harmony. Analistii sunt sceptiti ca sistemul de operare va fi o alternativa viabila.

Reputatia Huawei a fost protejata la inceputul acestei luni, dupa ce detaliile privind demiterea si detentia ilegala a unui fost angajat Huawei au devenit virale.

Xu continua demiterea managerilor mediocrii si a angajatilor care nu indeplinesc asteptarile companiei.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII

  1. Ce sa las, un mesaj de nemultumire si protest, lansati aparate de telefon, scumpe,. si nu dati un manual de utilizare, ??? !!!
    Pe urma,. agenta telefonica distorsioneaza numele si pronumele din lista memoriei telefonului, plus alte neajunnsuri, etc etc