Dragoste casatorie si divort – serial Netflix
Netflix pregateste un nou serial sud coreean numit Dragoste, casatorie si divort (Love ft. Marriage and Divorce – 2021), un serial care se asemenea din anumite privinte cu serialul american Totul despre sex (1998).

Dragoste, casatorie si divort este un serial k-drama (koreean drama) despre trei femei care lucreaza impreuna la o statie radio, acestea avand casnicii tumultuoase.
Protagonistele serialului sunt Lee Ga-Ryeong, Park Joo-mi (The Dude in Me – 2019) si Jeon Soo-kyeong (Finding Mr. Destiny – 2010, Chicago Typewriter – 2017).

Lee Si-eun (Jeon Soo-kyeong) are cea mai longeviva casatorie, fiind si cea mai in varsta dintre ele. Sotul ei, Park Hae-ryoon (Jeon No-min), a inceput sa se poarte distant in ultima perioada, si dupa cateva pahare, Si-eun poveste colegilor ca nu au mai intretinut relatii amoroase de 2 ani.

Dragoste casatorie si divort – serial Netflix
Serialul a avut premiera pe postul de televiziune sud-coreean TV Chosun pe 21 ianuarie 2021, fiind difuzat un singur sezon alcatuit din 16 episoade. Netflix va adauga primul sezon al acestui serial duminica, 21 martie 2021.
Pe IMDB are doar 60 de recenzii, obtinand nota 6.7.

Dragoste, casatorie si divort – sezonul 2 – Netflix
Nu avem informatii daca vom vedea si un al doilea sezon al acestui serial insa vom actualiza acest articol pe masura ce vom avea informatii suplimentare.

Acesta este unul dintre numeroasele seriale sud-coreene difuzate de Netflix, pe platforma online putem viziona si alte seriale asemanatoare precum: Strainul, Intelepciunea inchisorii, Mr. Sunshine, Prietena surorii mele, Aterizare fortata in bratele tale, Cand infloreste Camelia, Suflet criminal, Cronicile din Arthdal, Regatul, Barul Mistic, Buna, mama si ramas bun si altele.

Reamintim ca Netflix a adaugat si alte seriale precum Country Comfort, Sarpele si Regatul pierdut al piratilor, continuand sa adauge filme si seriale variate, de diverse genuri si din diferite tari. Desi calitatea anumitor productii adaugate de Netflix este discutabila, un lucru este cert si anume diversitatea pe care Netflix o ofera abonatilor sai.

In Romania, Televiziunea Romana obisnuieste sa difuzeze seriale sud-coreene.
Daca ati urmarit acest serial, ce impresie v-a lasat?

Update 09.07.2021: Primul sezon al serialului a avut 16 episoade iar in Coreea de Sud este difuzat deja al doilea sezon din 12 iunie 2021, astfel incat ne putem astepta sa il vedem in curand si pe Netflix; Al doilea sezon al serialului Dragoste, casatorie si divort va avea tot 16 episoade;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

7 COMENTARII

  1. Primul sezon al serialului a avut 16 episoade iar in Coreea de Sud este difuzat deja al doilea sezon din 12 iunie 2021, astfel incat ne putem astepta sa il vedem in curand si pe Netflix; Al doilea sezon al serialului Dragoste, casatorie si divort va avea tot 16 episoade.

  2. Un serial cam slăbuț, în comparație cu celelalte văzute pe Netflix. ” Aterizare forțată in bratele tale”, „Prietena surorii mele” și altele m-au atras prin emoție ,pasiune,candoare, însă acest serial mi s-a părut cel mai ” sec” ,de parcă artiștii citeau replicile, nu le jucau. Primul serial coreean care m-a dezamăgit